استعدادیابی کودکان و نوجوانان در رویداد دانش‌آموزی اینوتکس سیکاپ برگزار می‌شود

سیکاپ یک رویداد علمی سرگرمی است که با هدف هم افزایی و کسب تجربه تازه در حوزه آموزش، توسعه فناوری و نوآوری های آموزشی برگزار می شود و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پنجمین مرحله آن همزمان با دوازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی اینوتکس و با عنوان INOTEXICUP در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برپا می‌شود.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایرنا، دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس ۲۰۲۳» امسال میزبان برگزاری پنجمین دوره رویداد دانش‌آموزی اینوتکسی کاپ در پارک فناوری پردیس خواهد بود.
اینوتکسیکاپ یک رویداد برای فعالان آموزشی، مربیان و دانش‌آموزان است. قرار است در این رویداد، موقعیت‌هایی برای کشف استعداد، مهارت‌افزایی، دیده شدن، تجاری‌سازی، توسعه روابط کاری، حذف واسطه‌ها، مسابقه، فستیوال و کلی کارهای جذاب صورت گیرد.

یکی از اهداف برگزاری رویداد اینوتکسی کاپ نگـاه نـوآورانه، آینده نگارانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه درعرصه‌ها و سطوح مختلف از آموزش و پژوهش است.

رویداد اینوتکسی کاپ فرصتی است که کودکان و نوجوانان با قرار گرفتن در موقعیت‌های عملی، چالش‌های مختلف و مواجه با مسائل گوناگون، دست به اقدام آگاهانه بزنند.

در این رویداد با طراحی بخش‌های مختلف سعی می‌شود استعدادیابی کودکان و نوجوانان از حالت تستی و چهارگزینه‌ای بصورت عملی و در ابعاد مختلف جسمی-حرکتی، شناختی-فکری، روحی-روانی، هیجانی-عاطفی، ارتباطی-اجتماعی صورت گیرد و کمک شود افراد با حضور در این رویداد، خود را شناخته و مسیر خوبی را برای خود و جامعه خود انتخاب کنند.

جشنواره ایده تا بازار یکی از بخش های این رویداد است. در این جشنواره تیم‌های دانش‌آموزی، معلمان و استارت‌آپ‌ها جهت حمایت ازفرهنگ کارآفرینی و پشتیبانی از ایده‌های نوآورانه، ابداعات و اختراعات و همچنین معرفی خدمات و محصولات فناوری‌ و نوآوری‌های آموزشی حضور دارند.

در این بخش از مدیران مراکز آموزشی، سرمایه‌گذاران و شتابدهنده‌ها دعوت شده است تا ضمن معرفی و بازدید زمینه توسعه و جذب سرمایه برای تیم‌ها فراهم شود. این بخش فرصتی برای افراد علاقمند به کارآفرینی است.
یکی از بخش‌های دیگر این رویداد بزرگ نمایش دست سازه‌ها، ایده و محصولات معلمان و دانش‌آموزان است. فضایی طراحی شده که معلمان و دانش‌آموزان بتوانند نمونه اولیه محصول خود را ارئه دهند و بعد از ارزیابی در راستای تجاری سازی محصول به بازار فروش وصل کنیم، پروتوتایپ و نمایشگاه برای بهتر دیده شدن دانش آموزان است.

این بخش فرصتی برای کارآفرینان و افراد علاقمند به کارآفرینی است. افراد علاقه‌مند، پرانگیزه و با ایده‌های مرتبط با حوزه‌های موضوعی هر فراخوان، می توانند متقاضی ورود به این رویدادها باشند و در یک برنامه‌ی فشرده به شرح ایده هـای خود بپـردازند.

پس از مراحل عملیـاتی سازی ایده ها، امکان جذب سرمایه‌گذار و جذب مراکز نوآوری و مراکز رشد برای آن‌ها وجود خواهد داشت.

همچنین یکی از بخش‌های دیگر مهم و تاثیر گذار این رویداد برگزاری کارگاه‌های تخصصی و پنل گفتمان با حضور اساتید برتر حوزه آموزش و یادگیری و ارائه مدرک ضمن خدمت توسط خانه خلاق و نوآوری راه ابریشم تایید شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همزمان با برگزاری جشنواره در کنار فعالان حوزه تعلیم و تربیت، کادر آموزشی و دانش‌آموزان است.

مخاطبان این رویداد معلمان و فعالان تعلیم و تربیت هستند که با محوریت کسب ‌و کارهای نوآورانه نوآوری ‌ها و فناوری ‌های آموزشی، روش تدریس خلاق، تولید محتوای خلاق باهم به رقابت خواهند پرداخت.

بخش رویداد کارآفرینی برای مدیران، معلمان کارآفرین و استارت‌آپ‌ها به منزله یک سکوی پرتاب با بازدهی اقتصادی است، چرا که فضایی جهت عقد قرارداد و تعریف همکاری با حضور مدیران وزارت آموزش و پرورش و تیم های سرمایه‌گذاری میان مدیران، معلمان کارآفرین و استارتاپ ها با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ایجاد می‌شود. به تمامی شرکت‌کنندگان در این رویداد، گواهی حضور ارائه شد.

همچنین، به تیم‌های برگزیده در این رویداد بزرگ، جوایزی از جمله سرمایه‌گذاری پیش‌بذری، معرفی به مرکز رشد و کارآفرینی، مشاوره و منتورینگ کسب‌ وکاری نیز اهدا می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس های ۲۶۷۵۴۵۰۸-۰۲۱ تماس بگیرند یا به سایت inotexicup.ir مراجعه کنند.

اینوتکس ۲۰۲۳ از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شــرکت نوآور و فناور در قالب غرفه دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
ایرنا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا