علیرضا قاسمی فرزاد: توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

استاندار همدان گفت: در راستای تحقق شعار سال توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و همینطور بحث گردشگری را با اجرای سه اصل محوری تسریع، تسهیل و تکریم در دستور کار خود قرار دادیم.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایسنا، علیرضا قاسمی فرزاد، در تبیین شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» بیان کرد: شعار سال یک شعار و برنامه راهبردی برای دولت است و رئیس‌جمهور نیز سه عنصر اصلی تسریع، تسهیل و تکریم را در این زمینه تعیین کرد یعنی باید کارها به سرعت و سهولت انجام شود و افرادی که برای انجام کارهای خود مراجعه می‌کنند باید مورد تکریم قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه محور اصلی برنامه‌های سال‌جاری در حوزه تولید تعیین شده است، اظهار کرد: با معاونان هماهنگ شده تا به سرعت نخستین جلسه با واحدهای تولیدی و اقتصادی را برگزار کنند تا آنچه که برای اجرا و اقدام عملی شعار سال لازم است، صورت بگیرد. 

استاندار همدان مطرح کرد: طی سال‌های اخیر که مقام معظم رهبری شعار سال را توجه به تولید و رشد تولید قرار داده بودند، ما مباحثی در بخش‌های مختلف اقتصادی مورد توجه قرار دادیم به طوریکه در بخش صنعت، حوزه دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌های صنعتی، استفاده از ظرفیت‌های موجود، افزایش شهرک‌های مورد نیاز یا تکمیل و توسعه آنها، بخش کشاورزی، بخش معدن و … اقدامات خوبی صورت گرفته است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه امسال توجه ویژه و خاصی به موضوع تولید خواهیم داشت، اظهار کرد: توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و همین طور بحث گردشگری را با اجرای سه اصل محوری تسریع، تسهیل و تکریم در دستور کار خود قرار دادیم.

وی توجه ویژه به مبحث پروژه‌های مسکن ملی، تأمین شغل و رفع مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل را از دیگر برنامه‌های استان در اجرای شعار سال دانست.

استاندار همدان با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان علمی در تحقق شعار سال بیان کرد: مدنظر داریم با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مجموعه دانشگاهی بتوانیم از ظرفیت حداکثری نخبگان کشور استفاده کنیم و همانطور که در رهنمودهای رئیس جمهور نیز تأکید شد، باید فرمانداران و مدیران از ظرفیت نخبگان در مجموعه ادارات‌کل و سازمان‌های سطح استان و شهرستان‌ها بهره‌مند شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: در قالب طرح شهید زین‌الدین توانستیم ظرفیت ۸۰ نفره برای جذب نخبگان سهمیه کسب کنیم که از طریق آزمون در دستگاه‌های مختلف با کسب ضریب بالای علمی و پذیرفته شدن در مصاحبه مشغول به کار می‌شوند، به علاوه ۱۰ نفر که بنیاد علمی نخبگان به صورت ویژه گواهی نخبه بودن آنها را صادر کرده باشد.

انتهای پیام 

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
ایسنا
برای مشاهده کلیک کنید.

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا