محمدمهدی مجذوبی: شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت همدان حمایت می شوند

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ایده‌های خلاقانه دانشجویان و نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت این استان مورد حمایت جدی قرار خواهند گرفت و تسهیلات و مشوق های ویژه ای برای تجاری‌سازی و شکوفایی ایده های دانشجویی پیش‌بینی شده است.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایرنا، «محمدمهدی مجذوبی»، اظهار داشت: مهمترین راه توسعه و مسیر تحقق ظرفیت های بالقوه در استان همدان به ویژه در حوزه سلامت و راهکار عبور از بسیاری چالش های اقتصادی از مسیر اقتصاد دانش بنیان و توسعه مراکز رشد و فناور حاصل می شود.

وی با تأکید بر لزوم محصول‌محور شدن دانش و ارتباط بین صنعت و دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان برنامه‌ریزی‌هایی در راستای راه‌اندازی پارک علم و فناوری حوزه سلامت انجام داده و برقراری ظرفیت‌های این مهم در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان در مسیر حرکت به سمت دانشگاهای نسل سوم قرار دارد بنابراین باید در این راستا هم مراکز رشد و نوآوری را از منظر کیفی و کمّی تقویت و هم از تمرکز به تولید علمی خارج و به حوزه تولید محصول ورود کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: دانشگاه می‌تواند در حوزه تجهیزات مواد پزشکی هم در تولید داروهای شیمیایی یا داروهای با پایه گیاهی از ظرفیت شرکت‌های فناور بهره‌مند شود بنابراین استفاده از این ظرفیت در فضای هسته‌های نوآور ضروری است.

مجذوبی با بیان اینکه اولویت نخست دانشگاه در بهره‌مندی از تولیدات محصولی هسته‌های فناور، تولید دارو و کیت‌های آزمایشگاهی است عنوان کرد: برخی از جوانانی که امروز وارد این فضا شدند مسیر را بلد نیستند و از مرحله ارائه ایده تا گرفتن بازار نیازمند راهنمایی هستند بنابراین باید در این رویدادها، آگهی لازم به جوانان علاقمند و ایده‌پرداز ارائه شود.

وی یادآور شد: بسیاری از این افراد دارای علم و دانش بالا و ایده‌های خوب هستند اما بازار را به خوبی نمی‌شناسند به همین علت، آگاهی‌ بخشی دقیق از مراحل تولید محصول، نخستین گام در حمایت از ایده‌های فناورانه و فضای تولیدمحور کردن دانش است چراکه طی کردن مسیر اشتباه پس از چندسال می‌تواند منجر به ناامیدی و سرخوردگی شود.

وی تأکید کرد: حضور سرمایه‌گذارهای ریسک‌پذیر به حیطه تولیدات فناورانه و پردازش ایده‌های محصول‌ محور بسیار مهم است زیرا آنها با حمایت جدی خود می‌توانند در توسعه و شکوفایی این حوزه مؤثر باشند که این موضوع می‌تواند یکی دیگر از محورهای برگزاری استارت‌آپ‌ها واقع شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان سومین مرحله و هدف اجرای رویدادهای استارتاپی و فناورانه را آشنایی و ورود شرکت‌های تولیدی به این حوزه عنوان کرد و افزود: شهرک‌های صنعتی با برخورداری از ظرفیت شرکت‌های تولیدی متعدد باید به این حوزه وارد شوند زیرا دانشگاه‌ها نمی‌توانند در تولید انبوه نیز تا پایان مراحل، فناور و پژوهشگر را مورد حمایت قرار دهند در ادامه مسیر با حضور شهرک‌های صنعتی ممکن خواهد بود.

مجذوبی خاطرنشان کرد: هر استانی که تمایل به رشد ایده و دانش در فضای فناوری و صنعت دارد باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و شهرک‌های صنعتی به طور مشترک بهره‌مند شود و بعد از برنامه‌ریزی‌های اولیه در دانشگاه‌ها، شهرک‌های صنعتی را نیز پای کار آورد تا شاهد رشد صنعت مبتنی بر ایده‌های فناورانه و کاربردی شویم.

وی گفت: نخستین و بزرگترین رویداد جذب سرمایه خطرپذیر در دانشگاه علوم پزشکی همدان با هدف شناسایی تیم‌ها و سرمایه‌گذاری بر استارتاپ‌ها و با مشارکت موسسه دانش بنیان برکت و همکاری مجموعه ۱۰۰ استارت آپ در همدان برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: در حوزه سلامت این اولین رویداد است که در استان برگزار شده و تلاش شده در آن فضایی برای تعامل بین دانشگاه و فضای بازار فراهم شود.

مجذوبی با اشاره به یکی از محورهای این رویداد در راستای جذب سرمایه‌های خطرپذیر اظهار کرد: برگزاری این رویداد در نهایت به استقرار هسته‌های نوآور در دانشگاه منتهی می‌شود که امید است بتوانیم ارتباط بین دانش و ثروت را با این رویکرد عملی کنیم.

وی همچنین به دیگر اهداف برگزاری این رویداد بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: هدفگذاری نخست ما این است که ایده و سرمایه‌گذار را در این رویدادهای استارت‌آپی شناسایی کنیم و در برقاری ارتباط و تقویت فضای دانش و محصولات در این زمینه بکوشیم.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
ایرنا
برای مشاهده کلیک کنید.

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا