درباره تصویب تشکیل «ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی»

این ستاد با هدف تقویت توسعه فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی و کاربردهای آن در بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی، گام‌های مهمی را در راستای بهره‌برداری از این فناوری پیشرفته در کشور بردارد.

به گزارش کارآفرینی پرس، در جلسه‌ای که امروز، ۲۴ اردیبهشت، تحت ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد، هیئت‌دولت تشکیل «ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی» را به تصویب رساند. این تصمیم با هدف ارتقاء و بهره‌برداری از ظرفیت‌های نوین هوش مصنوعی در کشور گرفته شد.

ستاد مذکور به ریاست رئیس‌جمهور یا معاون اول وی، و با حضور اعضای کلیدی دولت از جمله معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌و‌پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اطلاعات تشکیل خواهد شد.

همچنین، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس سازمان امور استخدامی کشور، دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، دبیر شورای‌عالی فضای مجازی، رئیس هیئت‌عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و دو نفر از متخصصان حوزه هوش مصنوعی از میان دانشگاهیان، فناوران و انجمن‌های علمی به‌عنوان اعضای این ستاد معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع
اکوموتیو

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا