فیلم | عصبانیت «علیرضا یونچی» داور برنامه میدون از تماس وزارت صمت برای پیگیری ارزهای نیمایی دریافتی توسط وی

صحبت‌های عجیب علیرضا یونچی، شخصی که ناگهان به‌واسطه یکی از برنامه‌های تلویزیونی مشهور شد.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از موتورسیکلت نیوز، در این ویدیو علیرضا یونچی خطاب به وزارت صمت بابت پیگیری‌های وزارتخانه در خصوص ارزهای دولتی اخذ شده توسط وی می‌گوید: یا بدین بزننم، یا بدید بکشنم یا غیبم بزنه…!

وی در ادامه بیان می‌کند: از تهدیدهایی که از امروز صبح شروع شده (منظور وی تماس وزارت صمت است) مردم شما تکلیف دارید بدونید باید دنبال من بگردید!

علیرضا یونچی چند سالی است که به واردات قطعات موتورسیکلت و مونتاژ آن در شرکت عرفان سیکلت ایرانیان مشغول است. در ویدیویی که پایگاه خبری اقتصاد ۱۲۰ منتشر کرده است، وی به پیگیری وزارت صمت بابت ارزهای دولتی که توسط او اخذ شده اعتراض می‌کند.

اما سوالی که مطرح می‌شود، این است که با توجه به سوءاستفاده‌های ارزی که به تازگی رئیس جمهور نیز آن را فاش کرد، آیا دولت حق ندارد پیگیر چگونگی مصرف ارزهای دولتی که توسط واردکنندگان و مونتاژکنندگان اخذ شده باشد؟

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا