نهادینه کردن گفتمان نوآوری مبتنی بر کارآفرینی در مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش تاکید کرد: گفتمان نوآوری مبتنی بر دانش ، خلاقیت و کارافرینی را در سطح مدارس و بین دانش آموزان به منظور تحقق شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب نهادینه خواهیم کرد و در این راستا نیز یکی از عوامل سنجش و شاخص عملکرد مدیران و معلمان بر همین امر استوار خواهد بود.
به گزارش کارآفرینی پرس، ایوب رضایی روز یکشنبه در جمع برخی دانش آموزان خلاق کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: ما باید در حوزه تربیت نیروی انسانی و شناسایی استعدادها و دانش اموزان خلاق و نوآور و ایده پرداز را به عنوان یک راهبرد تحول افرین در آموزش و پرورش در دستور کار قرار دهیم .
او گفت: البته هنرستان ها و دانش آموزان خلاق و هنر جو از جمله کانون های مهم در زمینه شناسایی این استعدادها هستند.
وی گفت: البته علاوه بر کلاس های نظری در سطح مدارس باید با برگزاری دوره های عملی و مهارتی به منظور توانمندسازی، ارتقای سطح خودباوری و تقویت روحیه کار و تلاش و کارآفرینی بین دانش آموزان اقدام کرد.
رضایی با اشاره به توانایی آموزش و پرورش و مدارس در تحقق شعار محوری امسال مبنی بر سرمایه گذاری و تولید گفت: یکی زا نهادها و کانون هایی که می تواند نقش تعیین کننده ای در محقق ساختن این شعار داشته باشد آموزش و پرورش و از دل همین هنرستان ها و ایده های خلاقانه و نوآور دانش اموزان خواهد بود.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش میتواند با تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در رشتههای مختلف فنی و حرفهای از طریق هنرستانها، به طور مؤثر در فرآیند تولید و رشد اقتصادی کشور مشارکت کند.
وی با اشاره به نقش حیاتی نیروی انسانی در بخشهای مختلف سرمایهگذاری برای تولید، افزود: آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه، به هدایت ۵۰ درصدی تحصیل دانشآموزان به سمت رشته های فنی و حرفهای خواهد پرداخت تا آنها بتوانند با کسب مهارتهای کاربردی، وارد بازار کار شوند و به ارتقای تولید در کشور کمک کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه تقویت زیرساختهای آموزش و پرورش در بخش فنی و حرفهای یکی از اولویتهای اصلی آموزش و پرورش است، افزود: پیشرفت و توسعه در حوزه تولید نیازمند مهارتآموزی و توانمندسازی نسل جوان است و آموزش و پرورش با گسترش هنرستانها و بهبود کیفیت آموزشهای فنی و حرفهای، نقش خود را در تحقق این اهداف مهم ایفا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: یکی از چالشهای پیشروی آموزش و پرورش، نیاز به ارتقای امکانات و تجهیزات در بخش فنی و حرفهای است تا دانشآموزان با محیطهای واقعی تولید آشنا شوند و مهارتهای خود را در عمل توسعه دهند.
رضایی تصریح کرد: همکاری بخشهای صنعتی و تولیدی استان میتواند به ما کمک کند تا فرصتهای بیشتری برای دانشآموزان فراهم کرده و ارتباط میان آموزش و تولید را مستحکمتر سازیم.
مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تحقق شعار سال، نیازمند همافزایی و همکاری تمام نهادها و بخشها است و آموزش و پرورش با تمرکز بر تربیت نیروی کار ماهر و متخصص، به عنوان یکی از ارکان اصلی در این مسیر خواهد بود.
رضایی به آشنایی دانشآموزان با محیطهای واقعی تولید اشاره کرد وگفت: ایجاد انگیزه و مشارکت میان دانشآموزان و معلمان برای درک و تحقق شعار سال “سرمایهگذاری برای تولید” با تشویق دانشآموزان به تفکر خلاق و کارآفرینی. طراحی آثار خلاقانه در حمایت از تولید ملی و بازدید از واحدهای مختلف تولیدی نیز در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.