تسهیل تبدیل ایدههای مردمی به صنایع خلاق و واحدهای فناور از طریق مراکز رشد استانی
رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: فرایند تبدیل ایدههای مردمی به صنایع خلاق و واحدهای فناور از طریق راهاندازی مراکز رشد استانی تسهیل میشود.
به گزارش کارآفرینی پرس، روح الله رضوی نژاد شامگاه چهارشنبه در نشست تخصصی نخبگان و سرآمدان بسیج استان در تالار سرو دانشگاه اصفهان افزود: سازمان بسیج علمی شرایط نقش آفرینی مردم در حوزه علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان را با جدیت دنبال می کند.
وی اضافه کرد: با راه اندازی مراکز رشد استانی، هسته های مردمی که ایده های آنها در مسیر برطرف کردن نیازهای واقعی باشد جذب، ساماندهی و حمایت مادی و معنوی می شوند.
رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور افزود: فعالیت این هسته ها در مراکز رشد استانی به گونه ای پیش می رود که وقتی ایده ها به صنایع خلاق یا واحدهای فناور تبدیل می شوند بر خلاف بسیاری از شرکت ها، مشکلی برای ورود به بازار و تجاری سازی ندارند.
تنظیم نظام مسائل استان اصفهان با مشارکت نخبگان
معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این نشست گفت: بسیج و روحیه بسیجی بود که جنگ را مدیریت کرد و سپس فرایند ثبات و پیشرفت انقلاب را با تکیه بر توان داخلی و شرایط موجود پیش برده است.
سردار حسن عیسایی با بیان اینکه ویژگی خلوص در بسیجیان آغازگر و ادامه دهنده بسیاری از کارهاست، افزود: حوزه هایی که بسیج می تواند حضور داشته باشد و امور را تسهیل کند گسترده است و نخبگان در این زمینه مشارکت کنند.
وی افزود: نظام مسائل استان اصفهان با تکیه بر توان نخبگان و بر مبنای اطلاعات و آمار دقیق تهیه شود.
عیسایی گفت: در شرایط فعلی به تقویت روحیه بسیجی در همه سطوح نیاز داریم.
وی به تاکید رهبر معظم انقلاب برای کمک به جبهه مقاومت اشاره و بیان کرد: نخبگان ایده های خود برای اجرای هر چه بهتر فرایند این کمکرسانی را ارائه کنند.
عیسایی افزود: مشکلات و موانعی که از سوی نخبگان بیان می شود با برنامه ریزی قابل حل است، بخصوص اینکه بخش مهمی از آنها منطبق بر نیاز جامعه است.
به گزارش ایرنا در سفر روز چهارشنبه رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور به اصفهان؛ “مرکز رشد شهاب” با هدف تقویت زیرساختهای پژوهشی و علمی کشور به بهرهبرداری رسید.
وی در جریان این سفر از “مرکز رشد علوم انسانی ماهد دانشگاه اصفهان” نیز بازدید کرد.
همچنین طرح اولیه “رصدخانه علم و فناوری اصفهان” مورد بررسی قرار گرفت.
دانشگاه اصفهان با حدود ۱۷ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیات علمی، یکی از مراکز آموزش عالی برتر کشور بهشمار میآید.
به گفته مسوولان، درآمدهای اختصاصی این دانشگاه از محل فعالیتهای پژوهشی و فناوری در یک سال اخیر نزدیک به ۲ برابر افزایش یافته است.
انتهای پیام/