رییس پارک فناوری پردیس کارکردهای منطقه بینالمللی نوآوری ایران را تشریح کرد
رئیس بانک فناوری پردیس با اشاره به مصوبه هیئت دولت مبنی بر تاسیس منطقه بین المللی نوآوری ایران گفت: دستگاههای مختلف برای ارتقا این ناحیه وظایفی را بر عهده دارند و پارک فناوری پردیس نیز مدیریت این منطقه را بر عهده خواهد داشت.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از روابط عمومی منطقه بینالمللی نوآوری ایران، مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس در آیین تأسیس منطقه بین المللی نوآوری ایران گفت: منطقه بین المللی نوآوری ایران یک زیست بوم جامع کار و زندگی با هدف توسعه فناوری و نوآوری کشور است.
وی افزود: این منطقه با محوریت پارک فناوری پردیس مدیریت و راهبری میشود و اشخاص حقیقی و حقوقی در منطقه میتوانند از خدمات و مزایای این منطقه برخوردار شوند.
صفارینیا گفت: با هدف ارتقاء جایگاه جهانی کشور در فناوری و نوآوری و تبدیل ایران به قطب فناوری جهان اسلام، افزایش سهم فناوری و صنایع دانش بنیان در اقتصاد و درآمد ملی و دستیابی به علوم و فناوریهای پیشرفته، منطقه بین المللی نوآوری ایران در تیرماه ۱۴۰۳ در جلسه هیأت وزیران تصویب شد.
او ادامه داد: اولویتهای این منطقه سلامت، فناوری اطلاعات و ارتباطات، میکروالکترونیک، هوش مصنوعی و انرژیهای تجدیدپذیر و مالی است.
صفارینیا گفت: بر اساس این تصویبنامه، دستگاههای مختلفی از جمله وزرات امور خارجه، وزارت اقتصاد، وزرات صمت، صندوق توسعه ملی و دستگاههای مختلف دیگر تکالیفی برای توسعه این منطقه بر عهده دارند.
رییس پارک فناوری پردیس در پایان بخشی از کارکردهای ملی و بین المللی منطقه را توسعه فضاهای کار اشتراکی و شتاب دهندههای نوآوری از طریق مرکز شتابدهی نوآوری، راهبری و برگزاری رویداد اینوتکس و راهبری رقابتهای بین المللی فناوری و نوآوری در قالب المپیک فناوری برشمرد.
حمایت از ایجاد و توسعه مدرسه حکمرانی برای توسعه الگوهای بومی، ایجاد تالار معاملات فناوری کشور در منطقه از طریق شبکه فن بازار ملی ایران در سطح ملی و بین المللی، ایجاد مرکز ملی نمایشگاهی و آموزشی علمی و فناوری در منطقه، تاسیس شعب دانشگاهها و بانکهای خارجی در منطقه، دیگر کارکردهای منطقه بینالمللی نوآوری ایران بود که صفارینیا به آن اشاره کرد.
انتهای پیام/