مجتبی مددیار: «طرح پویش» فرصتی برای تحصیل مهارت‌محور دانشجویان است

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه اظهار کرد: طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت تحصیل مهارت‌محور و اشتغال همزمان با تحصیل را برای دانشجویان مهیا می‌کند.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از آنا، مجتبی مددیار در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی گفت: طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی در راستای کاربردی کردن آموزش و نظام‌مندکردن پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در راستای حل مسائل و بسترسازی برای ظهور ایده‌های نوپاست.

وی افزود: این طرح امکان حضور همزمان با تحصیل در بنگاه‌های تولیدی، کارخانجات و کسب مهارت‌های اجتماعی برای دانشجویان را فراهم آورده و موجب می‌شود دانشجو ضمن تجربه‌آموزی در محیط کار، توانمندی‌های مرتبط با اشتغال را به دست آورد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بیان کرد: این طرح دارای ویژگی‌هایی ازجمله بهره‌گیری دانشجویان از فرصت‌های شغلی شناسایی‌شده توسط دانشگاه، امکان جذب و استخدام دانشجویان در صنایع و مؤسسات، استفاده از طرح بورسیه تحصیلی برای پرداخت شهریه و استفاده از خدمات بیمه‌ای در صورت موافقت صنعت است.

مددیار با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عنوان کرد: در راستای عملیاتی کردن مصوبه مجلس شورای اسلامی، مصوبه دانشگاه آزاد اسلامی درباره نظام جامع آموزش فنی و حرفه‌ای به واحدها ابلاغ و تشکیل دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی کلید خورد.

وی یادآور شد: دانشکده مهارت و کارآفرینی با هدف آموزش‌های لازم برای اشتغال و متناظر با مهارت‌های شغلی موردنیاز ناحیه‌ای در هر دانشگاه با هدف ارتقای اثربخشی و شایستگی‌های منابع انسانی مبتنی‌ بر ظرفیت‌های اقتصادی و آمایش منطقه‌ای در ناحیه موردنظر تأسیس شده‌اند.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه تشریح کرد: دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه متولی اصلی اجرای آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی در سطوح صلاحیت حرفه‌ای ملی در ماده ۸ قانون «نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی» مصوب مجلس شورای اسلامی و رشته‌های فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی است.

رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی حل مسائل کشور است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه هم مطرح کرد: این جلسه در راستای تعامل دانشگاه و اداره کار به‌منظور ارتباط صنعت با دانشگاه و استفاده از نظرات کارشناسی این اداره برگزار شده است.

نصرت آقازاده توضیح داد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با معرفی چالش‌ها و اولویت‌های پژوهشی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی که موضوع پایان‌نامه‌های آنان مرتبط با اداره کار باشد، حمایت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی حل مسائل و مشکلات است، ادامه داد: برای تحقق دانشگاه حل مسئله باید افراد توانایی حل مسائل مختلف را داشته باشند و بدیهی است توانایی حل مسئله به‌مراتب فراتر از آموختن علم و فرآیند تحقیق و تولید ثروت از پژوهش‌های کاربردی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه عنوان کرد: برقراری تعامل سازنده با نهادهای همسو و مرتبط با دانشگاه و شناخت مسائل منطقه از طریق این تعاملات گام مهمی در راستای دستیابی به این دغدغه اساسی دانشگاه آزاد اسلامی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان غربی هم در این نشست اظهار کرد: با مهارتی که دانشجویان از طریق اجرای طرح پویش، اشتغال همزمان با تحصیل به دست می‌آورند، تحولی در آموزش عالی و ایجاد اشتغال و امید به ایجاد شرکت‌های دانش بنیان به وجود آورده و به الگویی کارآمد برای اجرای در سطح ملی تبدیل خواهد شد.

علی دهقانی مطرح کرد: همانگونه که طرح همزمانی تحصیل و کسب مهارت و اشتغال در بسیاری از کشورهای صنعتی و پیشرفته دنیا نتایج مفید برای صنایع و بنگاه‌های تجاری داشته، راه‌اندازی و ایجاد آن در قالب طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای بهره‌مندی از نتایج چشمگیر آن در موضوع اشتغال و تربیت نیروی متخصص و مجرب با همکاری نهادهای ذیربط بسیار مفید خواهد بود.

وی تأکید کرد: این طرح همانند حلقه گمشده‌ای از زنجیره روابط دانشگاه با بخش‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی است و با توجه به گستردگی و فراگیر بودن آن و میزان درگیر کردن بسیاری از رشته‌ها و تخصص‌ها ضرورتی انکارناپذیر و دارای افقی بسیار روشن در آینده کشور خواهد بود.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
آنا
برای مشاهده کلیک کنید.

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا