کسب رتبه نخست دانشگاه امیرکبیر از نظر میزان مبلغ قراردادهای صنعتی

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد: براساس اطلاعات آماری سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) وزارت علوم، این دانشگاه رتبه نخست دانشگاه های کشور را در میزان مبلغ قراردادهای صنعتی کسب کرده است.

به گزارش کارآفرینی پرس، محمد احمدی افزود: این دانشگاه در سال جاری، ۴۰۱ هزار و ۴۷۰ میلیون ریال قرارداد صنعتی را از طریق سامانه ساتع منعقد کرده است؛ در حالی که مبلغ کل قراردادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر بالغ بر هزار میلیارد ریال است.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیرخاطر نشان کرد: بنا براعلام این سامانه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۷۴۱ فراخوان ارتباط با صنعت (ویژه اساتید) داشته است و از ۱۵۷ پایان نامه تحصیلات تکمیلی برای پیشبرد قراردادهای صنعتی حمایت کرده که این موارد در فضای مجازی و وبسایت اعلام شده است.

احمدی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۵ جلسه با صنایع مختلف به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

وی افزود: براساس آمارهای موجود اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۹۹ بیش از ۱۵۰ پروپزال و تا آذرماه سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۱ پروپزال برای انجام قراردادهای صنعتی ارسال کرده اند.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: این آمار تنها مربوط به قراردادها و فعالیت‌های ثبت شده در سامانه ساتع است؛ درحالی که براساس آمار کلی میزان قراردادهای صنعتی این دانشگاه چندین برابر آمار ثبت شده در سامانه ساتع است.

وی یادآور شد: باتوجه به فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت در هفته پژوهش، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چهار زمینه نسبت قراردادهای درحال اجرا به تعداد اعضای هیات علمی، پایان نامه تقاضا محور دوره دکتری و ۲ طرح برگزیده صنعتی جایگاه برتر را در کشور کسب کرد.

احمدی گفت: این دانشگاه در سال ۹۹ تعداد ۱۲۰ قرارداد ارتباط با صنعت داشت که مجموع این قراردادها ۸۵۹ میلیارد تومان بود. براین اساس دانشگاه با فاصله بسیار زیاد نسبت به دانشگاه‌های دیگر کشور در رتبه نخست قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: این دانشگاه در زمینه مبلغ جذب قراردادهای ارتباط با صنعت با مبلغ ۱۰۰ میلیارد در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.

احمدی توضیح داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط با ارتباط و صنعت نیز در رتبه نخست کشور قرار دارد.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: این دانشگاه در زمینه نسبت مبلغ قراردادهای درحال اجرا ارتباط با جامعه و صنعت به تعداد اعضای هیات علمی نیز رتبه نخست کشوری را برای سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ کسب کرده است.

احمدی تاکید کرد: نسبت مبلغ جذب شده قراردادهای ارتباط جامعه و صنعت به بودجه این دانشگاه نیز با اختلاف بسیار زیادی نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور در رتبه نخست قرار دارد.

به گزارش ایرنا، سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری تحت نام “ساتع” تشکیل و در اختیار مؤسسات آموزشی و پژوهشی و فناوری و همچنین شرکت‌ها و نهادهای سودده مشمول آیین‌نامه قرار گرفته است. سامانه ساتع این امکان را فراهم می‌آورد که شرکت‌ها و نهادهای سودده نیازهای پژوهشی خود را از طریق آن به اشتراک بگذارند و از سوی دیگر، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری با اطلاع از اولویت‌های پژوهشی آنها، پروژه‌های تقاضامحور خود را در جهت حل مسائل و نیازهای پژوهش و فناوری این مؤسسات به آنها ارائه کنند.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
ایرنا
برای مشاهده کلیک کنید.

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا