پیام تبریک وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز خبرنگار/ عضویت 11 هزار از اهالی رسانه در صندوق هنر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی هفدهم مرداد روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متن پیام سیدعباس صالحی به شرح زیر است:

“هفدهم مرداد، پاسداشت مجاهدت‌های اصحاب رسانه و قلم، و نماد تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خبرنگارانی است که در مسیر حقیقت‌ گام برمی‌دارند و چراغ روشنگری و اگاهی‌بخشی را در جامعه روشن نگاه می‌دارند.

روز خبرنگار، فرصتی ارزشمند برای تجلیل از شماکه در رسانه‌ها، چشم بیدار جامعه‌ هستید و با تعهد حرفه‌ای و دغدغه‌‌‌ای ارزشمندی به نام «ایران عزیز»، در روایت واقعیت‌ها، مطالبات مردم و ارتقای فرهنگی کشور نقش‌آفرینی می‌کنید.

قشر شریف خبرنگاران، نه‌ تنها در انعکاس اخبار یا تحلیل رویدادها، بلکه در صیانت از حقیقت از طریق بیان بدون لکنت آن و مبارزه با جعل و تحریف از طریق روایت‌سازی دروغین سهمی انکارناپذیر در افزایش یا کاهش سرمایه اجتماعی کشور دارند. از این رو، رسالت ایشان هر روز در ایران عزیز، بزرگ‌تر و بزرگ‌تر و بزرگ‌تر می‌شود.

اینجانب با گرامیداشت همه شهدای رسانه، بویژه شهدای اخیر اقتدار ایران، روز خبرنگار را به خانواده بزرگ رسانه‌ای کشور تبریک می‌گویم و از درگاه خداوند متعال، توفیق، سلامتی و عزت روزافزون برای همه خبرنگاران عزیز ایران را مسئلت دارم.”


۱۱ هزار  نفر از اهالی رسانه عضو صندوق اعتباری هنر هستند

مدير عامل صندوق اعتباري هنر با گراميداشت روز خبرنگار گفت: ۱۱ هزار نفر از فعالان رسانه عضو صندوق هستند و از خدمات آن بهره مي‌برند.

به گزارش روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سیدمجید پوراحمدی با تبریک روز خبرنگار به فعالان این حوزه گفت: ۱۷ مرداد فرصتی ارزشمند برای تجلیل از خبرنگارانی است که با مسئولیت‌پذیری و صداقت، پل ارتباطی مردم و حقیقت هستند. مسیری دشوار اما پرفروغ که خبرنگاران ایرانی همواره با تعهدی حرفه‌ای در آن گام برداشته‌اند.

وی افزود: جامعه خبری کشور در تمام رویدادها، حضوری پررنگ و اثرگذار داشته است. از آغازین روزهای دفاع مقدس شهدای زیادی را در راه انجام این وظیفه خطیر تقدیم کرده‌اند و این مسیر پر افتخار تا امروز ادامه داشته و در جنگ ۱۲ روزه نیز شاهد ایستادگی، درایت و درخشش خبرنگاران در جبهه آگاهی‌بخشی بودیم؛ آنان با شجاعت، پیام همبستگی مردم ایران را به جهان منعکس کردند.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تعامل صندوق هنر با اصحاب رسانه تصریح کرد: جایگاه خبرنگاران و نقش متعهدانه آن‌ها در اطلاع‌رسانی، نقد سازنده و بازتاب فعالیت‌های صندوق اعتباری هنر، همواره برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است. تلاش ما این است که با ارائه خدمات حمایتی، معیشتی و بیمه‌ای، بخشی از دغدغه‌های این قشر اثرگذار را کاهش دهیم تا در شرایطی بهتر و امن‌تر به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه دهند.

مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در ادامه افزود: ۱۰ هزار و ۹۳۰ نفر از اهالی رسانه عضو صندوق اعتباری هنر هستند. همچنین از این تعداد ۲ هزار و ۲۸۴ نفر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر برخوردار هستند.

وی در ادامه بیان داشت: صندوق اعتباری هنر با ایجاد پوشش بیمه درمان تکمیلی برای اعضا خود در سراسر کشور توانسته بخش مهمی از هزینه های مازاد بر تعرفه های بیمه تأمین اجتماعی بیمه شدگان و افراد تحت تکفلشان را تأمین کند. در سال ۱۴۰۳، ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از فعالان حوزه رسانه و افراد تحت تکفل، تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی این صندوق قرار گرفتند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر  با اشاره به تسهیلات پرداختی به خبرنگاران عضو صندوق گفت: طی یکسال گذشته به ۳۰۸ نفر از فعالان این حوزه در سراسر کشور قریب به ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
پوراحمدی در پایان گفت:  با وجود همه موانع و محدودیت‌ها، صندوق اعتباری هنر بر تداوم ارائه خدمات به اصحاب رسانه پایبند است و همواره تلاش خواهد کرد در کنار خبرنگاران، این سرمایه‌های ارزشمند فرهنگی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا