هوش مصنوعی به سکوهای کاریابی می‌پیوندد

شرکت سیلز فورس (Salesforce) در ادامه موج خریدهای اخیر خود، استارتاپ مون هاب (Moonhub) را که در زمینه به کارگیری هوش مصنوعی در استخدام فعالیت داشت، تصاحب کرد؛ اما این خرید شامل همه اعضای تیم یا زیرساخت ها نمی شود.

به گزارش کارآفرینی پرس، در پستی که روز دوشنبه در وب‌سایت Moonhub منتشر شد، این شرکت اعلام کرد که تمام تیم مستقر در منلو پارک، کالیفرنیا، به Salesforce خواهند پیوست؛ شرکتی که یکی از سرمایه‌گذاران اولیه مون هاب نیز بوده است.

نانسی شو (Nancy Xu)، مدیرعامل مون هاب، در شبکه اجتماعی نوشت: «سیلز فورس از ابتدا هم به‌ عنوان مشتری و هم به‌ عنوان سرمایه‌گذار، نقش مهمی در مسیر مون هاب ایفا کرده است».

وی در ادامه پست نوشت: «از همان گفتگوهای اولیه، مشخص بود که شرکت‌های ما ارزش‌های مشترکی دارند مانند اعتماد مشتری و همچنین اعتقادی راسخ به نقشی که نماینده‌های هوش مصنوعی در باز کردن دروازه‌های نوآوری جهانی و فرصت‌های جدید ایفا خواهند کرد. از اینکه قرار است این مسیر را با هم ادامه دهیم، هیجان‌زده‌ایم.»

salesforce در مسیر خریدهای بزرگ

سیلز‌فورس در مسیر خریدهای گسترده قرار دارد. تنها هفته گذشته، این شرکت خرید ۸ میلیارد دلاری خود از شرکت اینفورماتیکا (Informatica)، ارائه‌دهنده راهکارهای مدیریت داده را نهایی کرد.

همچنین ماه گذشته، سیلز فورس شرکت (Convergence.ai)، یک استارتاپ در حوزه اتوماسیون برای تقویت خدمات هوش مصنوعی را خرید.

شرکت مون هاب که در سال ۲۰۲۲ توسط نانسی شو، یکی از مهندسان سابق متا (Meta) تأسیس شد، مجموعه‌ای از ابزارها را برای کمک به شرکت‌ها در فرآیند استخدام، ارزیابی و گزینش نیرو توسعه داده است. سیستمی که در آن به‌صورت خودکار، نامزدهای مناسب برای شغل‌های خاص را شناسایی کرده و حتی در مراحل جذب، آموزش و مدیریت حقوق و دستمزد نیز کمک کند.

طبق اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت Crunchbase،  مون هاب توانسته ۱۴.۴ میلیون دلار سرمایه از شرکت‌هایی مانند Khosla Ventures، AIX Ventures GV، Day One Ventures (یا Google Ventures سابق) و همچنین  سیلز فورس را جذب کند. این شرکت صدها مشتری از جمله شرکت‌های فهرست Fortune ۵۰۰ داشته است.

تصاحب مون هاب توسط سیلز فورس‌با روندهای کنونی بازار همخوانی دارد. علی رغم اینکه استفاده از هوش مصنوعی در استخدام با واکنش‌های متفاوتی از سوی جویندگان کار روبرو شده، این فناوری به طور فزاینده‌ای در فرآیندهای استخدام و منابع انسانی به کار گرفته می‌شود. بر اساس یک نظرسنجی اخیر گالوپ، ۹۳ درصد از مدیران ارشد منابع انسانی شرکت‌های فعال در Fortune ۵۰۰ استفاده از ابزارها و فناوری‌های هوش مصنوعی را برای بهبود عملکرد خود آغاز کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع
آنا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا