سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

درباره پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

دکتر ابراهیم نبیونی، معاون فناوری پارک علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی در یادداشتی به صنایع خلاق و نقش آن در توسعه کشور پرداخته است.

به گزارش کارآفرینی پرس، در دنیای امروز بخش اعظمی از سرمایه‌گذاری کشورها در صنایع خلاق انجام می‌شود. فناوری‌های نرم و صنایع خلاق فرصت کلانی در جای داده اند. تا آنجا که کشورهای بزرگ دنیا درحال سرمایه‌گذاری بر حوزه‌هایی چون رسانه، تولید محتوا، بازی‌های رایانه‌ای، اسباب‌بازی، موسیقی، زیورآلات و… هستند و استارتاپ‌های سایر کشورها را نیز جذب می‌کنند. بدون تردید این حوزه می‌تواند جایگاه امنی برای شکل‌گیری توسعه در کشور باشد و ضمن کمک به رشد اقتصادی، از مهاجرت جوانان نیز جلوگیری کند.

ما در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی وظایف اول و اصلی خود را حمایت از واحدهای فناور و شرکت‌های خلاق و دانش بنیان تعریف کرده ایم. این حمایت به چند شکل اتفاق می‌افتد که حمایت بر مبنای در اختیار گذاردن فضای فیزیکی و اعطای تسهیلات و خدمات آموزشی و مشاوره‌ای از اَشکال مختلف این حمایت است. از دیگر حمایت‌ها می‌توان به همکاری در زمینه حضور این شرکت‌ها در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی اشاره کرد که به معرفی این شرکت‌ها در سطح بازار کمک می‌کند. در نهایت این اهداف منجر به فروش و تجاری‌سازی محصولات و خدمات ایرانی در کشور و خارج از کشور می‌شود.

برای اینکه این فرآیند به درستی اتفاق بیفتد باید مشاوره‌هایی انجام شود. این مشاوره‌ها می‌تواند به صورت دوره‌های تخصصی آموزشی و یا مشاوره‌های عمومی و تخصصی کسب و کار این شرکت‌ها را روان‌تر کند و آنها را در مسیر درستی قرار دهد.

اولویت ما در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در پذیرش میزان نوآوری و فناوری موجود در یک ایده یا استارتاپ است. ملاک دیگر این است که یک ایده چقدر می‌تواند در حوزه تجاری‌سازی موفق ظاهر شود.

سالانه ارزیابی‌هایی بر عملکرد شرکت‌ها انجام می‌شود. این ارزیابی‌ها از لحاظ میزان هزینه، درآمد، ساختار سازمانی، میزان تحقق ایده محوری پذیرفته شده در پارک و… می‌باشد و به طور میانگین دوبار در سال اتفاق می‌افتد.

اکنون که در سال هفتم فعالیت پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به عنوان تنها پارک تخصصی و موضوعی در حوزه صنایع فرهنگی و فناوری های نرم در کشور به سر می بریم، تعداد ۱۲۰ شرکت و واحد فناور فعال در حوزه‌های مرتبط در رشته های صنایع دستی، گردشگری، هنرهای تجسمی، رسانه، پویا نمایی، معماری و دکوراسیون، واقعیت افزوده و مجازی، کسب و کارهای آنلاین و… فعالیت می‌کنند و از مجموع شرکت‌های فعال در این پارک، ۳۵ شرکت دانش‌بنیان و ۴۰ شرکت خلاق هستند.

از طرفی توسعه فعالیت های مربوط به هوش مصنوعی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های صنایع خلاق و از ضروریات جامعه امروزی توجه ویژه ای داریم و معتقدیم هرچه در حوزه هوش مصنوعی توسعه پیدا کنیم، توانسته‌ایم خودمان را به بازارهای جهانی بیشتر معرفی کنیم.

انتهای پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
سینا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا