رویداد ایدهپردازی و کارآفرینی فرش دستباف در گلستان برگزار خواهد شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از برگزاری رویداد ایدهپردازی و کارآفرینی در زنجیره ارزش تولید و فروش فرش دستباف در این استان خبر داد.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، درویشعلی حسنزاده بهرهبرداری مناسب از منابع غنی صنایع فرهنگی برای ایجاد فرصتهای رشد و توسعه هنر صنعت فرش دستبافت، ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، شناسایی استعدادهای خلاق و برقراری ارتباط با آنها را از جمله اهداف برگزاری جشنواره نوآوری و کارآفرینی زنجیره ارزش قالی برشمرد و گفت: در قالب این جشنواره شرکتهای خلاق و دانشبنیان در حوزه زنجیره ارزش فرش دستباف دور هم جمع خواهند شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ادامه داد: نخبگان، مراکز علمی، شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای کارآفرینی و کسب و کار استان گلستان میتوانند برای مشارکت در این رویداد اقدام کنند.
حسنزاده بهکارگیری مواد اولیه فرش، ریسندگی و رنگرزی، طراحی فرش، تکنیکهای کارآمد در چلهدوانی، چلهکشی و بافت، عملیات تکمیلی و مرمت فرش و کانالهای فروش داخلی و نفوذ در بازار جهانی را از محورهای این رویداد ایدهپردازی و کارآفرینی اعلام کرد.
به گفته وی؛ صاحبان ایدههای برتر در جشنواره نوآوری و کارآفرینی زنجیره ارزش قالی استان گلستان با حمایت مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران تجلیل میشوند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان متذکر شد: از آنجا که فقدان رویکردهای نوآورانه و آگاهی از روشهای خلق و ثبتنامهای تجاری یکی از گلوگاههای تجاریسازی و انتفاع از ارزش حاصل از زحمات دستاندرکاران حوزه اقتصاد- هنر فرش دستبافت است انتظار میرود با اجرای این برنامهها، سطح کیفی و مهارتی فعالان و کارآفرینان زیست بوم فرش دستبافت در استان ارتقا یافته و منجر به ثروتآفرینی بیشتر برای اجزای زنجیره شود.
حسنزاده از تولید سالانه ۳۷ هزار متر مربع فرش دستباف در استان گلستان خبر داد و یادآور شد: در استان گلستان ۳۰ هزار بافنده، فرش دستباف، گپه و تابلو فرش تولید و روانه بازار میکنند.
وی با بیان اینکه فعالان فرش دستباف گلستان در قالب ۲۵۰ شرکت تعاونی، بیشتر در گنبدکاووس، بندرترکمن، آققلا و کلاله سکونت دارند، خاطرنشان کرد: به گفته کارشناسان حوزه صنعت فرش دستباف گلستان، تولید فرش ترکمنی و فرش ابریشم منحصر بهفرد و نیز تنوع طرح و رنگ و نوع (فرش ترکمنی، گلیم، جاجیم، گبه و طرحهای خاص) از جمله نقاط قوت و فرصتهای صنعت فرش در این استان است.
پایان پیام/