درباره تصویب ۴.۲ همت اعتبار مالیاتی برای طرحهای دانشبنیان
مدیر کل هماهنگی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: برای ۱۵۰۰ طرح دانش بنیان اعتبار مالیاتی بالغ بر ۴.۲ همت مصوب شد.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایسنا، ابوالفضل باقری در هفدهمین ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان خراسان شمالی که ۱۹ خرداد ماه برگزار شد، اظهار کرد: با حمایت های رییس جمهور شهید در دولت سیزدهم قانون جهش تولید برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان ایجاد شد که اکنون ۱۰ هزار شرکت از این مزیتهای قانونی بهرهمند هستند.
وی مزیت و فرصتهای قانون جهش تولید دانشبنیان و حمایتها از شرکتهای دانشبنیان، معافیت از بیمه، معافیتهای مالیاتی، اعتبار مالیاتی و… را تشریح کرد و هدف از قانون جهش تولید دانش بنیان را توازن و عدالت منطقهای و گسترش حمایتها از شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد.
باقری با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان استان خراسان شمالی پتانسیلهای فراوانی دارند تا از این ظرفیت استفاده کنند، تصریح کرد: امیدواریم با تلاش و پیگیریهای لازم سال آینده شاهد افزایش تعداد پروژه و اعتبارات مصوب از این استان برای استفاده از اعتبار مالیاتی و عملکرد جهشی باشیم.
مدیر کل هماهنگی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه قوانینی راه گشا و کمک کننده در قانون جهش تولید برای شرکتهای دانشبنیان گنجانده شده است، افزود: حمایت از تولیدات بار اول شرکتهای دانشبنیان کشور یکی از این مزیتها است که کشور را از واردات در برخی از محصولات و خدمات بی نیاز خواهد کرد و سبب رشد اقتصادی، افزایش اشتغال و… میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، گفت: خراسان شمالی در بسیاری از شاخصهای توسعه ارتقا یافته است و این روند را با قوت طی میکند اما با محدودیتهایی مواجه است.
ناصر فخر موحدی ادامه داد: با وجود پیگیریهای زیاد اما هنوز مشکل حمل و نقل هوایی و افزایش پروازها در این استان رفع نشده است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران و شرکتهای تولیدی استان برای جابجایی کالاها و محصولات خود با مشکلات زیادی مواجه هستند، افزود: حمل و نقل با راهآهن نیز به شکل محدود و تنها در جنوب استان وجود دارد.
فخر موحدی افزود: با وجود محدودیتها خراسان شمالی با حضور قوی در نمایشگاه اکسپو خوش درخشید و از ۱۰ استان برتر کشور شناخته شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر۱۷۰۰ هکتار زمین صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان وجود دارد و زیرساختها و شرایط سرمایه گذاری در استان فراهم است.
این مقام مسئول خطاب به مدیر کل هماهنگی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، گفت: حضور و حمایت های شما، تبادل ایدهها و طرح مسائل حمایتی منجر به سرعت گرفتن رشد و توسعه این خطه خواهد شد.
وی بیان کرد: توسعه اقتصاد دانشبنیان استان از سال ۱۴۰۱ با دستور و حمایت استاندار به عنوان یک هدفگذاری جدی و با توجه رییس جمهور شهید دنبال شد و با حمایت نمایندگان، بخش خصوص و تلاش مدیران تاکنون توفیقات بسیاری کسب شده است.
وی افزود: سال گذشته رویدادهای متعددی به نام تانا و تا ثریا در استان برگزار شد و تلاش شد تا حوزه دانشبنیان در استان گسترش و ارتقا یابد.
انتهای پیام