رضا پدیدار: تسهیلات ارایه‌ شده به شرکت‌های دانش‌بنیان ناچیز است/ تلاش‌های اتاق‌های بازرگانی در جهت تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران یکی از مهمترین مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان را نیاز به اعتبارات دانست و تأکید کرد: در شرایط پائین‌بودن نرخ سرمایه‌گذاری خارجی، شرکت‌های دانش‌بنیان به استفاده از اعتبارات و تسهیلات نیازمند هستند.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از آنا، رضا پدیدار، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران درباره به تولید انبوه‌رساندن محصول یک ایده نوآورانه و خلاقانه اظهار کرد: حمایت دولت از تولید انبوه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی اندک است و به دلیل نظام اقتصادی خاص کشور که ایران را در لیست پنجمین کشور دارنده بالاترین نرخ تورم‌ها قرار داده و تا ۵۰ درصد تورم را تجربه می‌کنیم موجب شده تا سرمایه‌گذاری رقم پائین داشته و نیاز شرکت‌ها به نقدینگی بالا باشد.

رشد تورم در مقابل افزایش رقم تسهیلات ناچیزاست

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد:‌در شرایط پائین‌بودن نرخ سرمایه‌گذاری خارجی، شرکت‌های دانش‌بنیان به استفاده از اعتبارات و تسهیلات نیازمند هستند، اما میزان آن در کشور ما بسیار اندک بوده و رشد تورم در مقابل افزایش رقم تسهیلات ناچیزاست.   

وی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در شرایط تورم‌های بالا شرکت‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد نیاز به نقدینگی و سرمایه در گردش بالاتر است.

تعریف مدل‌های برای تقسیم‌بندی شرکت‌های دانش‌بنیان و تعیین وضعیت آن‌ها

پدیدار عنوان کرد: در جلساتی که در گذشته با معاونت علمی و فناوری برگزار می‌شد مدل‌هایی تعریف شده تا دانش بنیان‌ها در ۱۰ گروه تقسیم‌بندی شوند تا مثلا گروه یک مربوط به چه صنایعی و در چه سطح علمی و تجربی، نیروی انسانی و گردش اقتصادی باشند. به طور مثال حجم گردش اقتصادی گروه ۱۰ در مقابل گروه یک صد برابر بوده است.

تلاش‌های اتاق‌های بازرگانی در جهت تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان

وی با اشاره به تلاش‌های اتاق بازرگانی در جهت تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان در فاصله زمانی سال ۹۳ تا ۹۸ ادامه داد: در هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی با دعوت ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وقت آن زمان، جلساتی به منظور فعال‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌شد که زمینه‌ساز رشد این شرکت‌ها شد، اما این زمینه‌ساز حرکت اساسی بود و تا امروز معضل کمبود نقدینگی این شرکت‌ها حل نشده است.

انتهای پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
آنا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا