سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

بازتاب مجدد متن نامه سال ۱۴۰۱ وزیر تعاون در رسانه‌ها: با توجه به این که نهادهای موازی دیگری با اسامی مشابه «کانون کارآفرینی» در استان‌های کشور تشکیل شده‌اند، فعالیت آن‌ها از نظر وزارتخانه وجاهت قانونی ندارند!

دکتر داوود ادیب با حکم استاندار تهران به‌مدت سه سال به‌عنوان هیات امنای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان تهران منصوب شد.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایلنا، در بخشی از حکم صادره از سوی استاندار تهران به‌عنوان رییس هیات امنای کانون، به اعضای هیئت امنای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان تهران آمده است؛ با استناد به ماده 23 اساسنامه کانون کارافرینان برتر رسمی استان تهران و با عنایت به نتایج مجمع عمومی، به موجب این حکم به مدت 3 سال به عضویت هیئت امنای کانون کارافرینان برتر رسمی استان تهران منصوب می‌شوید.

در این احکام همچنین آمده است، امید است ضمن شناسایی فرصت‌ها و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در استان، مساعی شما در حوزه بهبود اکوسیستم کارآفرینی، موجب تقویت عملکرد و جایگاه کارافرینان و توسعه فعالیت‌های  کارافرینانه در استان از طریق جلب مشارکت کلیه بازیگران زیست بوم کارافرینی گردد.

شایان ذکر است؛ چندی پیش در نامه شماره ۱۰۷۴۸۴ مورخ یازدهم مردادماه ۱۴۰۱ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به تمامی وزارت‌خانه ها، رییس سازمان برنامه بودجه، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست، رییس سازمان انرژی اتمی، رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و رییس سازمان صداسیمای جمهوری اسلامی ایران عنوان شده بود:

بر اساس بند (۸) مصوبه بیست و نهمین جلسه شورای عالی اشتغال مورخ یازدهم‌ مهرماه ۱۳۹۸ کانون‌های کارآفرینی در استان‌های کشور با دستور‌العمل مصوب این وزارت‌خانه تشکیل شد.

کانون‌های مذکور متشکل از کارآفرینان برتر منتخب در “جشنواره کارآفرینان برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی” می‌باشند. این تشکل‌ها با هدف شناسایی چالش‌های زیست‌بوم کارافرینی استان‌ها و شبکه‌سازی بین کارآفرینان کل کشور در جهت توسعه اقتصادی و اجتماعی به‌عنوان اتاق فکر مدیران دولتی هر استان ایفای نقش کرده و با حضور در هیات اندیشه‌ورز استان علاوه‌بر پیشنهادات و طرح‌ها در راستای ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی در استان تصمیم‌گیران را از پیامدهای احتمالی تصمیمات و سیاست‌گذاری‌ها نیز آگاه می‌سازند.

در این نامه همچنین آمده است: کانون‌های کارآفرینی با توجه به برخورداری از پیشینه علمی، تجربی، فنی و مالی، سرمایه بسیار ارزشمندی برای مسولین دولتی بوده و می‌توانند به بهبود فضای کسب‌وکار در استان‌ها و متعاقبا در کشور کمک نمایند.

در ادامه این نامه اشاره شده است؛ با توجه به این که نهادهای موازی دیگری با اسامی مشابه کانون کارآفرینی در استان‌های کشور تشکیل شده‌اند فعالیت آن‌ها از نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجاهت قانونی ندارند، خواهشمند است دستور فرمایید ضمن اعلام موضوع به کلیه واحدهای زیرمجموعه آن دستگاه (اعم از ستادی و استانی) از ظرفیت کانون‌های کارآفرینی مصوب این وزارت‌خانه در کارگروه‌های مختلف استانی نظیر هیات‌های اندیشه‌ورز، کارگروه اشتغال استان، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و سایر مواردی که ضرورت حضور بخش خصوصی و کارآفرینان استانی وجود دارد استفاده شود.

گفتنی است؛ دکتر داوود ادیب دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت شهری، کارشناسی ارشد مدیریت تحول، دکترای حرفه‌ای مدیریت استراتژیک و PHD کارآفرینی با گرایش آموزش عالی بوده و در حال حاضر علاوه‌بر این که به‌عنوان رییس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان فناور سهامی عام صنایع ارتباطی آوا مشغول به کار می‌باشد، در مسولیت‌های متعددی از جمله، ریاست کانون هماهنگی فاوا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان‌ ریاست‌جمهوری، ریاست هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران، ریاست انجمن شرکت‌های فناور هوش مصنوعی و‌ اقتصاد دیجیتال ایران انجام‌ وظیفه می‌نماید.


انتهای پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
ایلناسیتنا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا