درباره ارزیابی ۲ هزار شرکت دانشبنیان برای حضور در بازارهای جهانی
به گفته کهنسال امسال در باشگاه صادراتی شرکتهای دانشبنیان ، شرکتها بر اساس چهار شاخص فنی، مدیرت صادراتی ، شرکتی و بازاری و مالی ارزیابی و رتبهبندی میشوند.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوریهای معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: دومین رویداد باشگاه شرکتهای صادراتی شرکتهای دانشبنیان با هدف توسعه صادرات و توانمندی شرکتهای دانش بنیان ۲۹ بهمن در تهران برگزار میشود. دراین رویداد آییننامه باشگاه صادراتی رونمایی خواهد شد.
کهنسال در ادامه افزود: امسال شرکتها بصورت رایگان میتوانند در باشگاه ثبتنام و مورد ارزیابی کارشناسان معاونت علمی و فناوری قرار بگیرند.
مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوریهای معاونت علمی و فناوری با اشاره به تاسیس باشگاه صادرات دانشبنیان در سال ۹۷ بیان کرد: مطالعات و تحقیقات فراوانی در زمینه ارزیابی صادراتی شرکتهای دانش بنیان صورت گرفت و در نهایت شاخص ارزیابی در سه دسته شرکتی، فنی و بازاری مصوب شدند. تا انتهای پارسال و براساس مدل ارزیابی مصوب، ۹۴۸ شرکت دانشبنیان ارزیابی و رتبهبندی شدند.
کهنسال خاطر نشان کرد: امسال، مدل قبلی با اعمال تغییرات به مدل “ارزیابی جامع صادراتی ” و با رویکردی جدید تبدیل شده است. در مدل جدید، شرکتها بر اساس چهار شاخص اصلی شامل فنی، مدیرت صادراتی، شرکتی و بازاری و مالی ارزیابی و رتبهبندی میشوند.
وی در پایان بیان کرد: امسال ۲۰۰۰ شرکت دانشبنیان مورد ارزیابی باشگاه صادراتی با هدف توسعه بازارهای صادراتی محصولات دانشبنیان و نشانسازی قرار میگیرند.
پایان پیام/