سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

شهرام زارع: مشکلات حوزه کارآفرینی عارضه‌یابی شود

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه وجود مراکز استعدادیابی یکی از ضرورت‌های جامعه محسوب می‌شود، گفت: مشکلات حوزه کارآفرینی باید عارضه‌یابی شود.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،جلسه کارگروه دانشجویان و کارآفرینان کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی با دستور کار هم‌اندیشی و تدوین برنامه تعامل کمیسیون کارآفرینی و موسسات آموزش عالی استان در راستای کارآفرینی برگزار شد. 

در ابتدای جلسه شهرام زارع، رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه خروجی کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد و دانش‌بنیان باید منجر به بهبود فضای کسب و کار شود، اظهار کرد: اعضای حاضر در این کمیسیون از چهره‌های علمی و دانشگاهی هستند و قطعا نظرات آن‌ها می‌تواند راهگشا باشد. 

وی افزود: بسیاری از مشکلات موجود در چهارمحال و بختیاری با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان قابل حل است، بنابراین باید به این مسئله توجه ویژه‌ای صورت بگیرد. 

زارع با تاکید بر اینکه باید فرهنگ کارآفرینی در چهارمحال و بختیاری تقویت شود، خاطرنشان کرد: در تلاشیم با استفاده از ظرفیت کمیسیون کارآفرینی اتاق بازرگانی در این حوزه ورود موثر داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه وجود مراکز استعدادیابی یکی از ضرورت‌های جامعه محسوب می‌شود، گفت: مشکلات حوزه کارآفرینی باید عارضه‌یابی شود. 

در ادامه ایمان اخوان، رئیس کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کمبود نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع و واحد‌های تولیدی در این استان، اظهار کرد: این مسئله واحد‌های تولیدی را با چالش مواجه کرده است. 

وی ادامه داد: نیرو‌های متخصص بومی چهارمحال و بختیاری بنا به دلایل مختلف برای کار از استان مهاجرت کرده‌اند و همچنین تعدادی از این نیرو‌ها رغبتی برای فعالیت در واحد‌های تولیدی استان ندارند. 

اخوان با تاکید بر اینکه کسب و کار‌ها و فضای اقتصادی چهارمحال و بختیاری در حال حرکت به سمت مشاغل خدماتی و دانش‌بنیان است، خاطرنشان کرد: تقویت فرهنگ کارآفرینی در استان نیازمند اقدامات آموزشی است. 

کمیسیون کارآفرینی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در برخی رشته‌های موردنیاز در استان مانند رشته‌های فنی و مهندسی، کشاورزی، آبزی‌پروری و … با ریزش دانشجو مواجه هستیم، یادآور شد: باید شاهد کرسی‌های آموزشی در دانشگاه‌ها باشیم و تا جذب و تربیت دانشجو بر اساس نیاز نیروی کار صورت بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه شاهد موازی‌کاری در حوزه‌های مختلف هستیم، تصریح کرد: دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف هرکدام به‌صورت جداگانه در یک حوزه خاص فعالیت می‌کنند که اگر این فعالیت‌ها منسجم‌تر شوند، قطعا شاهد نتایج بهتری خواهیم بود، باید اطلاع‌رسانی ماموریت‌ها دقیق‌تر انجام شود.

اخوان در پایان گفت: به‌نظر می‌رسد که مراکز آموزشی باید به آموزش مهارت‌های نرم مانند برقراری ارتباط، اصول مذاکره، فرهنگ کار و … توجه بیش‌تری نشان دهند.

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، برگزاری تور‌های بازدید از صنایع ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، برگزاری نشست‌های انتقال تجربه توسط مراکز علمی با دعوت از پیشکسوتان حوزه صنعت برای دانشجویان، تسهیل صدور مجوز برای دایر کردن کافه‌های کارآفرینی و راه‌اندازی مراکز علمی و پژوهشی توسط صنایع در دانشگاه‌ها برای جذب ایده‌ها و توانمندسازی دانشجویان از جمله پیشنهادات اعضا بود.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
باشگاه خبرنگاران جوان

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا