احسان عسکری: واحدهای دانشبنیان در زمینه گیاهان دارویی حمایت میشوند
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: واحدهای تولیدی دانشبنیان فعال در زمینه گیاهان دارویی در استان حمایت میشوند.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایمنا، سید احسان عسکری روز سهشنبه چهاردهم شهریورماه_ در کارگروه گیاهان دارویی با اشاره به ظرفیتهای استان در این حوزه، اظهار کرد: وزارت کشور برای استان چندین زنجیره ارزش تعریف کردهاست که در شورای برنامهریزی مصوب شد.
وی با تأکید بر اینکه در جلسات آینده کارگروه گیاهان دارویی دستگاههایی که در این چهار مورد زنجیره ارزش دارند راهبر، ساختار و دستورالعمل ارائه دهند، گفت: پیشنهادات ارائه شده در قالب موضوع کار جلسه باشد تا اهداف مدنظر محقق شود.
به گفته معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، استان در چند حوزه از جمله گیاهان دارویی به عنوان معین کشور عمل خواهد کرد و باید به سمتی برویم که همه زنجیرههای ارزش را جامعه عمل بپوشانیم.
وی افزود: وزیر کشور به محض ورود به استان در سفر دور دوم دولت از کارخانه زردبند و سینره که در حوزه گیاهان دارویی فعالیت میکنند بازدید کرد که بیانگر توجه مسئولان کشوری به ظرفیت و پتانسیل گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد است.
عسکری بر بالفعل شدن ظرفیت گیاهان دارویی در استان تاکید کرد و گفت: واحد تولیدی در استان از ترکیب آرد گندم و آرد بلوط، نان تولید کرده و علاوه بر اینکه در سبد مصرف و بازار استانهای همجوار قرار گرفته وارد گردش تجاری استان نیز شدهاست.
وی خاطرنشان کرد: گیاهان دارویی به عنوان یک محصول توسعهای شناخته شدهاست و وجود واحدهای بزرگ فعال در حوزه گیاهان دارویی میتواند رشد اقتصادی به همراه داشته باشد.
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: فاز توسعهای شرکت سینره در شهرک فرودگاه اجرا شده و با تزریق منابع مجهز میشود.
وی گفت: کارخانه فرآوری گیاهان دارویی «هربی فارمر گچساران» و واحد صنعتی «فراوان طبیعت» که واحدهای دانش بنیان است مورد حمایت قرار گیرند.
گودرز باقری معاون منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی از جمله آنغوزه و باریجه در ۵۷ هزار هکتار انجام گرفته است، گفت: تنگ سرخ پایلوت گیاهان دارویی در استان است.
وی تصریح کرد: سال گذشته ۳۷ تن شیرابه باریجه و آنغوزه برداشت شد که پیشبینی برداشت این محصول امسال ۴۰ تن است.
پایان پیام/