کارآفرینی از اهداف مهم کمیته امداد است
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت:ایجاد کار آفرینی و درآمد پایدار برای مددجویان یکی از اهداف مهم مجموعه کمیته امداد است.
به گزارش کارآفرینی پرس، رضا طوسی به اشتغالزایی افراد تحت پوشش اشاره و اظهار کرد: افراد نیازمند و تحت پوشش با مشاور شغلی و انجام مهارت کسب و کار و فنی و حرفهای به شغل دست پیدا کردند.
وی با بیان اینکه این افراد در ابتدا مشاغل خانگی را به راه انداختند، افزود: برخی از آنها با توان و استعداد مهارتی توانستند کارگاه کسب و کار خود را راهانداری کنند.
مدیرکل کمیته امداد کردستان یادآور شد: اگر از کارآفرینان امداد که با همت خودشان توانستند به اشتغالزایی کمک کنند مستندسازی صورت بگیرد این مهم موجب ایجاد انگیزه میشود.
وی اعلام کرد: ما دختران غیرتمند و و پر تلاش بسیاری را داریم که توانستهاند در حوزه توانمندی خود کارآفرینی کنند و به پایداری درآمد برسند و چندین نفر را تحت حمایت قرار دادند.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان بیان کرد: زمانی ما لذت میبریم که حتی یک فقیر هم نباشد و همه بتوانند روی پای خود بایستند و عزت نفس و کرامت آنها حفظ شود.
طوسی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال توسط کار آفرینان بسیار خوشایند است و ما سعی میکنیم بعد از آرامش، اطمینان خاطر از تأمین نیازهای اولیه را به این افراد بدهیم.
۳۴ هزار خانوار با سرپرست زن تحت پوشش کمیته امداد کردستان
وی یادآور شد: در حال حاضر ۷۵ هزار خانوار، ۱۶۰ هزار نفر مددجو ۳۴ هزار خانواده با سرپرست زن داریم که متأسفانه ۲۹ هزار نفر از این افراد همسرانشان فوت شدهاند.
وی اعلام کرد: همچنین ۵ هزار نفر هم با دلایل دیگر تحت پوشش کمیته امداد هستند.
طوسی ادامه داد: مجموعه کمیته امداد استان کردستان همچنین ۲۲ هزار دانش آموز ۱۵۰۰ دانشجو را دارد که ۱۱۰ نفر از آنها در رشتههای پزشکی و پیراپزشکی تحصیل میکنند.
وی ادامه داد: همچنین تعداد ۳۸۹ نفر نخبه ملی و بین المللی و استانی در رشتههای ورزشی و علمی را داریم که تحت پوشش این نهاد هستند.
تعدادی از افراد تحت پوشش امروز به عنوان حامیان مالی فعالیت دارند
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: بسیاری از افراد تحت پوشش این نهاد امروزه به جایگاه بالایی دست پیدا کردهاند و به عنوان حامیان مالی فعالیت دارند.
طوسی افزود: ما در حال حاضر ۱۱ هزار یتیم و محسنین داریم که برای آنها ۱۸ هزار حامی یابی انجام شده است.
وی گفت: این افراد برای فرزندان معنوی خود مناسبتی و ماهانه در حسابهای مستقل واریزهای انجام میدهند و در راستای پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تلاش میکنند.
وی عنوان کرد: یکی از اقدامات ما در امداد استعدادیابی و همراهی و در کنار آنها قرار گرفتن به کمک بنیاد نخبگان برای انجام رصد تحصیلی تا در صورت لزوم کلاس جبرانی و پشتیبان تحصیلی برای آنها برگزار کرد.
طوسی عنوان کرد: سال قبل ۸۵۳ نفر پشتیبانی شدند و ۳۷۳ نفر قبولی قطعی با رتبههای تک رقمی و دو رقمی داشتیم که ۱۱ نفر آنها در پزشکی قبول شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان اذعان کرد: سر سفره نظام مقدس جمهوری اسلامی خدماتی ارزنده در این نهاد انجام شده و خدمات دو وجهه دارد.
طوسی ادامه داد: وجه اول اینکه با اطلاع رسانی خدمات انجام شده موجب میشود کسانی که مطلع نیستند از این خدمات که حق خود آنها است اطلاع یابند و وجه بعدی اینکه مردم نوع دوست و خیر ما از این خدمات مطلع شوند.
وی بیان کرد: منابعی که توسط مردم در اختیار ما قرار میگیرد خاص و ویژه در بخش مسکن، درمان، تحصیل و سایر موارد هزینه میشود و این شفافیت و اطلاع رسانی موجب اعتماد بیشتر مردم میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان خاطر نشان کرد: اعتقاد ما این است که خدمات مردمی سازی شود و مردم پای کار باشند چون برخی بروکراسیهای اداری دست و پا گیر است و در نهایت مشارکت مردم موجب ارائه خدمت بهتر میشود.
انتهای پیام/