از راهاندازی شعبه شرکتهای تولیدی در زندانها خوشحال باشیم یا ناراحت؟
مدتی است که بهدلیل مقرونبهصرفه نبودن حقوقها، کمبود نیروی انسانی برای صنایع رو به افزایش است و در این بین امسال بعضی از شرکتهای مختلف مانند موتورسیکلتسازان، دوچرخهسازان و در اینجا تولیدکننده ماشین لباسشویی از این روش در قم استفاده کردند. هر چند ممکن است با انتخاب این روش مزایای دیگری به غیر از تامین نیروی انسانی برای آنها داشته باشد ولی سوالی که باید مطرح شود این است که در آینده نزدیک به کجا خواهیم رسید؟ و راهحل اساسی چیست؟
به گزارش کارآفرینی پرس، خط تولید قطعات لباسشویی با همکاری یکی از کارآفرینان قم با اشتغال زایی ۶۰ نفر در اردوگاه ندامتگاه قم آغاز به فعالیت کرد.
حیدری، مدیر عامل شرکت تولیدکننده لوازم خانگی با اشاره به اینکه این خط تولید سالیانه ظرفیت تولید یک میلیون قطعه از لوازم مورد نیاز لباسشویی را دارد، گفت: مراحل آموزشی مددجویان در کارگاههای ندامتگاه در مدت زمان یک تا سه ماه انجام شد و پس از آن مددجویان توانایی کار با دستگاهها و تولید قطعات را پیدا کردند.
وی افزود: در این خط تولید، ۶۰ نفر از مددجویان در حال کار هستند و این خط امکان افزایش تا ۱۲۰ نفر را هم دارد.
مدیر عامل شرکت تولید کننده لوازم خانگی ادامه داد: راهاندازی این کارگاه در تامین بخشی از نیازهای شرکت تولیدی موثر است و از طرفی در کنار ایجاد درآمد برای حرفه آموزان و مددجویان، شرکت آمادگی دارد که پس از پایان سالهای حبس افراد آنان را در شرکت به کار گیری نماید.
در حال حاضر در ۱۴ کارگاه حرفه آموزی و اشتغال مرکز کار درمانی اردوگاه قم ۵۲۰ نفر از مددجویان و زندانیان در حال کار و حرفه آموزی هستند.
انتهای پیام/