سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

۴۱ هزار نفر از طریق سامانه جست‌وجوی شغل جذب شدند

معاون اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از ثبت ۱۷۷ هزار فرصت شغلی توسط کارفرمایان و کاریابی‌ها در سامانه جست و جوی شغل خبر داد و گفت: تاکنون ۴۱ هزار نفر از طریق این سامانه به کارگماری شده‌اند.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایسنا، محمود کریمی بیرانوند، بر نظارت سختگیرانه دولت سیزدهم بر موضوع اشتغال تاکید کرد و گفت: در دولت سیزدهم توجه به مقوله اشتغال با دقت تمام و به طور سختگیرانه انجام شد و آمارهایی که مطابق با وضعیت بنگاه‌ها نبود به ثبت نرسید.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جست‌وجوی شغل گفت: این سامانه با هدف نظارت بر عملکرد کاریابی‌ها، ایجاد شفافیت در بازار کار، عدم مراجعه حضوری، کم کردن هزینه جست و جوی شغل و تسریع در نقل و انتقال نیروی کار ایجاد شده و بستری برای ارتباط بین کارفرما و کارجو به شمار می‌رود.

معاون اشتغال وزارت کار درباره آخرین جزئیات ثبت درخواست شغلی و به کارگماری در سامانه جست و جوی شغل تاکید کرد: تاکنون بیش از ۱۸۱ هزار نیروی کار به این سامانه مراجعه کرده و ۳۵ هزار کارفرما درخواست تامین نیروی کار را خود را در سامانه به ثبت رساندند. ۱۷۷ هزار فرصت شغلی نیز توسط کارفرمایان و کاریابی‌ها در سامانه ثبت شده و ۱۵۰ هزار نفر به کار معرفی شدند که در مرحله چانه زنی و مذاکره برای شغل هستند.

کریمی بیرانوند از به کارگماری بیش از ۴۱ هزار نفر از طریق سامانه جست و جوی شغل خبر داد و گفت: درحال حاضر ۱۰۰۰ کاریابی در سراسر کشور به این سامانه متصل هستند و همه کاریابی‌های مجازی و فیزیکی و برخط می‌توانند از سامانه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به آنکه کمبود نیروی کار در بسیاری از نقاط از جمله شهرک‌های صنعتی دیده می‌شود، راه‌اندازی سامانه جست و جوی شغل کمک بزرگی به تامین نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی می‌کند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار میانگین هزینه ایجاد شغل در کشور را بین ۲۵۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان ذکر کرد و گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ سهم بخش‌های عمده اقتصادی از اشتغال ایجادی در حوزه خدمات ۵۴.۹ درصد، صنعت ۳۴.۹ درصد و کشاورزی ۵.۶ درصد است.

انتهای پیام

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا