سفارش رپورتاژ آگهی: 09128237336

بی‌اطلاعی برخی از دانش‌بنیان‌ها از حمایت‌های دولتی

عضو کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران درباره شیوه‌های تامین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: تخفیف‌های بانکی و تسهیلاتی که شرکت‌های دانش‌بنیان از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت می‌کنند از جمله شیوه‌های تامین مالی است که برخی از آن مطلع هستند و استفاده می‌کنند و برخی نیز که اطلاع چندانی ندارند با تلاش و آگاهی‌رسانی کمک می‌شود که بتوانند از آن استفاده کنند.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از آنا، وحید فولادگر، عضو کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: عدم کفایت حمایت‌ها در کنار نوع شرکت داری و مدیریتی که در شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد از جمله موضوعاتی است که موجب شده است تا سهم دانش‌بنیان‌ها در اقتصاد کشور چندان بالا نباشد.

وی افزود: شرکت‌های نوپای دانش‌بنیانی در مسائل فنی قوی، اما در موضوعات مالی و اقتصادی شرکت‌ها از جمله مباحث تامین مالی ضعیف هستند و نیازمند آموزش و کسب تجربه هستند.

ارتقای وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت در نمایشگاه‌های خارجی

فولادگر خاطرنشان کرد: شرکت در نمایشگاه‌های خارجی و استفاده از تجارب سایر کشور‌ها می‌توانند در ارتقای وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان کمک موثری داشته باشد. سال گذشته با کمک اتاق بازرگانی برخی شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه جی‌تکس حضور یافتند و در این نمایشگاه با فناوری‌های روز دنیا آشنا شده و حتی برخی از آنها با شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور امارات وارد قرار داد شدند.

بی‌اطلاعی برخی از دانش‌بنیان‌ها از حمایت‌های دولتی

وی درباره شیوه‌های تامین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: تخفیف‌های بانکی و تسهیلاتی که شرکت‌های دانش‌بنیان از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت می‌کنند از جمله شیوه‌های تامین مالی است که برخی از آن مطلع هستند و استفاده می‌کنند و برخی نیز که اطلاع چندانی ندارند با تلاش و آگاهی‌رسانی کمک می‌شود که بتوانند از آن استفاده کنند.

سرمایه‌گذاری صنایع بزرگ در صندوق‌های خطرپذیر

عضو کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: صندوق‌های خطرپذیر که ریسک دانش‌بنیان‌ها را تضمین می‌کنند نیز از سیستم‌های حمایتی است که مطابق با قانون جهش تولید به صنایع بزرگ اجازه می‌دهد در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

وی گفت: یکی از اقداماتی که در سطح ملی و استانی در کمیسیون دانش‌بنیان‌های اتاق بازرگانی در سطح ملی و استانی در حال انجام است مشارکت و دعوت از شرکت‌های بزرگ برای سرمایه‌گذاری معافیت مالی آنها در صندوق‌های خطرپذیر است تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند از آن استفاده کنند.

ارزیابی تقاضای بازار و حمایت در کمیته‌های فنی کمیسیون دانش‌بنیان

فولادگر درباره عدم اتصال صنایع و دانش‌بنیا‌ن‌ها و متولی این امر اظهار کرد: به غیر از کمیته‌های فنی که در کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایجاد شده است دو رویکرد ارزیابی تقاضای بازار و حمایت در این کمیته‌ها در دستور کار قرار است. کار یکی از کمیته‌ها آن است که با فعالان اقتصادی بزرگ ارتباط برقرار کرده و طرح مسئله کرده و با جلسات رو در رو با شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز‌ها و تقاضا‌های موجود در بازار را شناسایی کند.

رشد و بالندگی دانش‌بنیان‌ها با اتصال حلقه‌های تقاضا، عرضه و تامین مالی

وی افزود: اتصال حلقه‌های تقاضا و عرضه و تامین مالی می‌تواند در رشد و بالندگی دانش‌بنیان‌ها و تامین نیاز بازار موثر باشد.

عضو کمیسیون دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان اتاق بازرگانی اصفهان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد که براساس آن کارگزاران تامین فناوری تعریف شده و صنایع بزرگ را به مشارکت می‌گیرند خبر داد و افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه ارتباط لازم میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحبان صنایع برقرارخواهد شد.

فولادگر تصریح کرد: این طرح به صورت پایلوت در اصفهان اجرایی می‌شود تا فولاد مبارکه و ذوب‌اهن اصفهان به عنوان راهبر صنعتی وارد کار شده و نیاز‌های فناورانه را شناسایی و به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شوند. این اقدام در راستای الگوسازی انجام می‌شود و پس از الگوسازی قابلیت توسعه به سطح کلان و خرد را خواهد داشت.

انتهای پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
آنا

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا