شناسایی ۷۰ قانون مخل کسب و کار و تولید در استان اردبیل
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: ۷۰ مورد از قوانین مخل تولید در استان اردبیل شناسایی شده تا شاهد تسهیل گری در این حوزه باشیم.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از تسنیم، یعثوب نژادمحمد شامگاه شنبه در آخرین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل اظهار داشت: مرکز خدمات سرمایهگذاری استان اردبیل با برگزاری 47 جلسه در سال جاری تلاش کرده تا با همکاری سایر دستگاه ها و نهادها به بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع سرمایهگذاری کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر 70 مورد از قوانین مخل کسب و کار و تولید در استان اردبیل شناسایی شده که از این تعداد 17 مورد اصلاح، مصوب و ابلاغ شده و مابقی نیز در دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در حال بررسی و تسهیل گری است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: در سال جاری 120 مورد از موضوعات مشکل دار سرمایه گذاری در سطح استان پیگیری شده که 90 درصد این مشکلات با راهکارهای مناسب رفع شده است.
نژادمحمد از شناسایی 30 فرصت سرمایهگذاری در استان خبر داد و بیان کرد: 120 فرصت سرمایه گذاری نیز مصوب و مورد مطالعه و امکان سنجی قرار گرفته است.
وی با اشاره به رونمایی از اطلس سرمایهگذاری استان اردبیل گفت: لایه های مختلف این اطلس با نقشه برداری و بارگزاری در سیستم طراحی شده آماده بهره برداری است و امیدواریم سال آینده از اطلس سرمایه گذاری استان اردبیل به نفع جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی بیشتر بهره بگیریم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل تصریح کرد: با فعال شدن درگاه ملی صدور مجوزها به صورت یکپارچه ما شاهد ثبت درخواست متقاضیان و حتی شکایت از سوی آنها هستیم تا در سریعترین زمان رسیدگی به این موضوعات انجام شود.
نژادمحمد افزود: در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به صورت منظم و مرتب قوانین مخل تولید و دستورالعمل ها و تبصره هایی که مانع سرمایهگذاری هستند شناسایی و به صورت ملی و استانی تسهیل گری در این بخش انجام میشود.
وی ادامه داد: صدور مجوز برای فعالان صنایع دستی براساس گواهی آموزشی از مجرای فنی و حرفه ای و صنایع دستی باید اصلاح شود تا با تمرکز این امر از یک مجرای مشخص امکان پوشش بیمه ای فعالان صنایع دستی نیز فراهم آید.
در این جلسه فرماندار اردبیل نیز با اشاره به اراضی حمل آباد و ضرورت صدور مجوز قانونی برای راهاندازی شهرک صنعتی در این منطقه اشاره و اظهار داشت: باید منابع طبیعی درجه مرتع این منطقه را اعلام کند تا تعیین تکلیف اراضی حمل آباد و قطعه بندی آن به صورت شهرک صنعتی انجام شود.
سیدمحمد اعتماد اعجازی از تعیین تکلیف اراضی 53 هکتاری ملقب به پتروشیمی اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: بدون تغییر کاربری زمین پتروشیمی اردبیل آماده واگذاری به سرمایه گذار جدید است.
نائب رئیس اتاق ایران نیز به نشست اخیر اتاق ایران با وزیر اقتصاد برای حل مشکلات معدنکاران اشاره کرد و گفت: در کنار حذف دو درصد عوارض و مالیات بخش معدن قرار شد ثبت سفارش برای واردات ماشین آلات حوزه معدنی انجام شود.
حسین پیرموذن تعدد قوانین حوزه معدن و ضرورت اصلاح در این بخش را یادآور شد و بیان کرد: با جمع بندی نظرات معدنکاران استان تلاش ما بر این است تا موانع پیش رو در این حوزه اعم از کمبود سرمایه در گردش، مشکلات صدور مجوز، فرسودگی ماشین آلات، معارض محلی و تمرکز تصمیم گیری را در سطح ملی رفع کرده و نسبت به ارائه راهکارهای مناسب در این بخش اقدام کنیم.