حذف یا ابقای کد رشتههای زیر ۵۰ درصد اشتغال به استانها واگذار شد
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: تصمیمگیری در مورد کد محل رشته محلهایی که از طرف وزارت علوم دارای اشتغال زیر ۵۰ درصد بودند به کارگروههای استانی واگذار شد.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از مهر، رضا نقی زاده درباره آخرین وضعیت بازنگری برنامههای درسی دانشگاهی گفت: طی دو سال گذشته ۸۶۱ برنامه درسی در کلیه مقاطع بازنگری شده است.
وی ادامه داد: همچنین هزار و ۳۰۰ برنامه درسی در حال بازنگری است که امیدواریم به زودی کارهای آن اجرا شده و بتوانیم هر چه زودتر آن را ابلاغ کنیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم افزود: در تمام این دروس جدید که بازنگری میشود، دروس مهارتی و اشتغال پذیری پیش بینی شده است.
وی درباره حذف رشتههایی که از درصد اشتغال پایینی برخوردار هستند برای سال آینده تحصیلی گفت: سرنوشت رشتههایی که دارای اشتغال زیر ۵۰ درصد هستند به کارگروههای استانی ارجاع شده اند تا در مورد کد رشته محل رشتههای مذکور در کارگروههای استانی پیادهسازی آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی، تصمیم گیری شود.
نقی زاده یاد آور شد: باید تاکید کنم رشتهها حذف نمیشوند بلکه در مورد کد رشته محلها تصمیمگیری میشود. چون ممکن است رشتهای در یک شهری دارای اشتغال باشد ولی در یک شهر دیگر اشتغال نداشته باشد.
به گزارش مهر، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم پی از این نیز عنوان کرده بود: چراغ کد رشته محلهای فاقد شغل در رصد وزارت علوم خاموش شده، اما حذف نشده است. یعنی اگر کارگروه آمایش آموزش عالی هر استان، دلیل و مستندی از نیازمندی رشته مورد نظر را با تکمیل فرم پیوست اشتغال با کسب ۷۰ امتیاز اثبات کند، فعالیت آن کد رشته از سر گرفته خواهد شد.
معاون آموزشی وزارت علوم، با بیان این که هر رشته جدیدی که دانشگاهها درخواست راهاندازی آن را دارند، باید پیوست اشتغال داشته باشد، افزود: امسال چراغ حدود یکهزار و ۱۰۰ کد رشته محل که هیچ شغلی برای آن وجود نداشت، خاموش شد.
وی با بیان این که رشتههای دانشگاهی مورد نظر هر استان باید با محوریت برنامه محوری و اشتغالزایی ایجاد شود، گفت: رشتههای کشاورزی، علوم پایه و فناوریهای راهبردی دریایی، امنیت غذایی و رشتههای فرهنگی و هنری مورد تأکید و در فهرست حذف کد رشتههای محل دانشگاهی نیست و برای آنها برنامه دیگری داریم.
پایان پیام/