آغاز فعالیت یازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت
یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته امروز ۱۲ دی ماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور آغاز به کار کرد.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از مهر، در این دوره نمایشگاه ۳۳۰ شرکت دانشبنیان حضور دارند و بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ محصول و تجهیزات جانبی ارائه شده است.
محصولات عرضه شده در این نمایشگاه در حوزههای سیزده گانه عبارت است از مهندسی پزشکی و زیست مواد، ارائه کنندگان خدمات کالیبراسیون، تجهیزات آزموزی با فناوری مناسب، مکانیک، شیمی و متالورژی، برق، الکترونیک، نرم افزار و شبیه ساز، عمران و ساختمان، تجهیزات و ماشین آلات در حوزه فناوری های راهبردی، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد آزمایشگاهی، کشاورزی و محیط زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی و تجهیزات حوزه تست و آزمون صنعتی.
برگزاری نشستهای B۲B در زمان برگزاری نمایشگاه با هیئتهای خارجی، برگزاری تورهای دانشجویی و دانشآموزی و برگزاری سومین دوره جایزه طراحی ایران با همکاری مرکز طراحی ایران همزمان با نمایشگاه در حوزههای ذیل به همراه تندیس، لوح و جایزه نقدی به شرکتهای برتر حوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی حاضر در نمایشگاه ایران ساخت از برنامههای جانبی این دوره از نمایشگاه به شمار می رود.
از دیگر برنامه های یازدهمین دوره نمایشگاه ایران ساخت میتوان به برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعات ایجاد و توسعه مراکز هم آفرینی، معرفی برنامه اعتبار مالیاتی، معرفی برنامه تولید بار اول، ارزیابی و بررسی مجدد شرکتهای دانشبنیان، حمایتهای گمرکی و استقرار شرکتهای دانشبنیان، ارائه راهحلهای تولید کم تیراژ مبتنی بر ساخت افزایشی (چاپ سه بعدی) و حمایتهای توسعه صادرات مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری برای شرکتکنندگان در نمایشگاه اشاره کرد.
پرداخت بخشی از هزینه خرید مراکز علمی و پژوهشی دولتی بر اساس سطحبندی محصولات، سطح اول ۴۰ درصد، سطح دوم ۲۵درصد، سطح سوم ۱۰ درصد از جمله حمایتهای معاونت در این دوره نمایشگاه به شمار می رود.
تسهیل در ارائه تسهیلات لیزینگ و برنامهریزی جهت استفاده از ظرفیتهای موجود در قانون جهش تولید مانند اعتبار مالیاتی بهمنظور گسترش بازار بخش صنعت استفاده از پرداخت یارانه مطابق با سطح حمایتی بهمنظور توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی، کارگاهی و صنعتی زیستبوم نوآوری شامل مراکز نوآوری، شتابدهندهها، کارخانههای نوآوری و مراکز هم آفرینی بهمنظور ایجاد و تجهیز فبلبها، آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی برای ساخت نمونه اولیه، تولید پایلوت و صنعتی شرکتها و استارتآپهای مستقر در مراکز فوق از دیگر حمایتهای معاونت علمی اعلام شده است.
همچنین پرداخت یارانه ویژه علاوه بر سطح حمایتی تا سقف ۳ میلیارد ریال برای هر آزمایشگاه جهت تجهیز آزمایشگاههای مدارس و پژوهشسراهای دانشآموزی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و ارائه تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد ریال برای توسعه بازار شرکتها، با کارمزد کم، با کارگزاری یکی از صندوقهای پژوهش و فناوری در دستور کار معاونت علمی قرار دارد.
پایان پیام/