با ایدههای استارتآپی با موضوع آموزش آشنا شوید
ایده آموزش یکی از ایدههای دوستداشتنی و البته کاربردی برای راهاندازی کسبوکاری جدید است. تغییر شکل آموزش به لطف توسعه روزافزون فناوری و پیشرفت تکنولوژی، فرصتهای زیادی را برای استارتآپهای جدید و کسبوکارهای جوان فراهم کرده است. شما میتوانید با ورود به این عرصه شانس خود را برای کارآفرینی و موفقیت در آن امتحان کنید.
به گزارش کارآفرینی پرس اگر برای شروع کار کمی سردرگم هستید، این مقاله مخصوص شماست. ما تلاش کردهایم تا برترین ایدههای استارتاپی در حوزه آموزش را برای الهام گرفتن کارآفرینان با شما به اشتراک بگذاریم.
برای آشنایی با این ایدهها تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
۱.آموزش AI و VR (واقعیت مجازی و هوش مصنوعی)
هوش مصنوعی و واقعیت مجازی دو تکنولوژی کاربردی هستند که آینده ما را شکل خواهند داد. چه قبول کنیم یا نه، یادگیری هوش مصنوعی و واقعیت مجازی، اهمیتی حیاتی دارد و بدون آنها نمیتوان همگام با تکنولوژی آینده حرکت کرد.
آموزش زندگی با هوش مصنوعی و واقعیت مجازی میتواند یکی از ایدههای استارتآپی با موضوع آموزش باشد. این ایده به شما امکان میدهد با آموزش به افراد، نحوه استفاده از هوش مصنوعی یا واقعیت مجازی را بیاموزید.
این آموزشها میتواند در سطح کاربردی عادی یا حتی حرفهای باشند و به افراد تعلیماتی ارائه دهند که بتوانند با استفاده از آن فرصتهای شغلی متنوعی پیشروی خود داشته باشند و جذب بازار کار شوند.
حتی میتوانید با شرکتها و استارتاپهای فعال در این زمینه ارتباط بگیرید و پس از پایان هر دوره، افراد منتخب را برای کارآموزی به این شرکتها معرفی کنید.
۲.دورههای آنلاین
دانش قدرت است! به همین دلیل استارتاپهایی که بتوانند این دانش را به کاربران منتقل کنند، میتوانند موفق باشند. لزوم یادگیری مهارتهای مختلف برای جذب در بازار کار یا آموزش مهارتهای زندگی میتواند به موضوعی برای راهندازی استارتاپ تبدیل شود.
شما میتوانید در این استارتاپ، مهارتهای ارزشمندی برای پیدا کردن شغل و افزایش کیفیت زندگی به گروه سنی خاصی، مانند نوجوانان ارائه دهید و آنها را به مسیر شغلی مدنظرشان هدایت کنید.
۳.آموزش کارکنان
در سالهای اخیر توجه به آموزش و توانمندسازی کارمندان شرکتها و ادارات به یکی از مسائل مهم در دنیای کسبوکار تبدیل شده است. به همین دلیل، راهاندازی مرکزی برای آموزش کارمندان و بهبود مهارتهای آنها میتواند نیاز بسیاری از مدیران را برطرف سازد.
به همین دلیل، راهاندازی موسسهای برای ارائه دورههای آموزشی به کارمندان در موضوعات مختلف، میتواند یکی از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش باشد.
آموزش مهارتهای نرم مانند مدیریت تیم، کار تیمی و… یا آموزش مهارتهای حرفهای مانند کار با نرمافزارهای خاص یا بهروزرسانی توان فنی کارمندان همگام با پیشرفت صنعت، میتواند از خدماتی باشد که چنین استارتاپی ارائه میدهد.
۴.میزبانی وبینار
پلتفرمهای زیادی برای کمک به کسبوکارها برای برقراری ارتباط به شکل کنفرانسهای ویدئویی، جلسات، نمایش محصولات و…. ارائه شدهاند اما همه این پلتفرمها برای اهداف آموزشی ایدهآل نیستند و نمیتوان از آنها برای این منظور بهره گرفت.
در سالهای همهگیری کرونا و مجازی شدن سیستم آموزشی، جای خالی پلتفرمهایی که برای اهداف آموزشی ایدهآل باشند به شدت حس میشد.
همین کمبود میتواند یکی دیگر از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش باشد. شما میتوانید پلتفرمی برای میزبانی وبینار راهاندازی کنید که به طور خاص برای مربیان طراحی شده باشد.
چنین پلتفرمی به اساتید و مربیان اجازه میدهد تا کلاسهای مجازی خود را اداره و به سادگی تمام امکانات آموزش حضوری را شبیهسازی کنند.
۵.طراحی اسباببازیهای آموزشی
یادگیری و تقویت مهارت از طریق بازی، بهترین متد آموزش به کودکان محسوب میشود. حتما با چنین ابزارهایی که برای تحریک و جلب خلاقیت نوزادان یا کودکان و نوجوانان ساخته شدهاند، روبهرو شدهاید.
بازار اسباببازیهای آموزشی، گسترده و پرتقاضا است و میتواند تضمینی برای موفقیت استارتاپهای جدید باشد.
به همین دلیل طراحی اسباببازی آموزشی میتواند یکی از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش باشد. شما میتوانید مواردی را طراحی کنید که به تقویت مهارت فیزیولوژیک نوزادان یا توان ذهنی کودکان و نوجوانان کمک کند.
محصولات چنین استارتاپی همیشه مورد تقاضا قرار میگیرد و طرفداران زیادی خواهد داشت.
۶.استارتاپ تغذیه
داشتن تغذیه سالم یکی از موارد ضروری برای زندگی سالم محسوب میشود. با این حال هنوز بسیاری از افراد نمیدانند که برای سبک زندگی خود باید از چه الگوی تغذیهای کمک بگیرند.
همین خلا دانش و اطلاعات کافی در زمینه تغذیه سالم میتواند به یکی از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش تبدیل شود. شما میتوانید وبسایت یا اپلیکیشنی راهاندازی کنید که بر آموزش اصول تغذیه و راهنمایی برای سبک زندگی سالم متمرکز باشد.
اختصاص مربیان تغذیه به افراد با مشکلات خاص مانند دیابت و فشار خون یا حتی ارائه خدمات کنترل و ارزیابی ارزش مواد غذایی به صورت روزانه میتواند از خدمات چنین استارتاپی باشد.
۷.محصولات و خدمات آموزش خانگی
اخیرا مسئله آموزش به کودکان در خانه به یکی از موضوعات مورد توجه والدین تبدیل شده است. این یعنی در آینده نزدیک تقاضا برای محصولات و خدمات آموزش خانگی به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند.
به همین دلیل، استارتاپهایی که محصولاتی برای آموزش ساده مهارت و دانش در خانه طراحی میکنند، میتوانند بسیار موفق و پولساز شوند. همین واقعیت ما را قانع کرد تا چنین ایدهای را در لیست ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش قرار دهیم.
هر چقدر ابزارها و محصولات ارائه شده استارتاپ شما کار آموزش را برای والدین شاغل آسان کند، استارتاپ موفقتری خواهید داشت و از رقبا متمایز خواهید شد. شما حتی میتوانید برنامهای آموزشی در اختیار والدین قرار دهید تا با روش استانداردتری این روند را طی کنند.
۸.طراحی اپلیکیشن آموزش زبان
چه کسی میتواند منکر اهمیت یادگیری زبان دوم و حتی سوم باشد؟ تسلط به زبانهای خارجی میتواند دروازهای برای به دست آوردن فرصتهای شغلی متعدد و البته پولساز باشد.
دانستن این واقعیت که یادگیری زبانهای خارجی خصوصا در سنین بزرگسالی بسیار سخت است و مشغله زیاد، فرصت مراجعه به موسسات آموزش زبان را از بسیاری از این افراد میگیرد، میتواند منجر به بروز ایدهای جذاب برای استارتاپی با موضوع آموزش باشد.
آموزش زبان از طریق اپلیکیشن و سایت میتواند یکی دیگر از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش باشد و به افراد کمک کند تا زبان جدیدی یاد بگیرند.
تابحال با اپلیکیشن دولینگو کار کردهاید؟ طراحی نسخه وطنی اپلیکیشنی مانند دولینگو که امکان یادگیری زبانهای خارجی را برای فارسیزبانان فراهم کند، میتواند ایدهای پرسود و البته بسیار مفید باشد.
۹.سرمایهگذاری برای آموزش
هیچ کودک یا نوجوانی نباید به خاطر محرومیت منطقه زندگیاش، از خدمات آموزشی محروم بماند. آموزش میتواند افراد را توانمند کند و نقش مهمی در محرومیتزدایی داشته باشد.
این واقعیت بهانه خوبی برای راهاندازی استارتاپی است که علاوه بر درآمدزایی، نقش مهمی در بهبود وضعیت آموزش و اشتغال داشته باشد.
شما میتوانید صندوقی برای سرمایهگذاری یا پلتفرمی برای تامین مالی جمعی آموزشی تاسیس کنید تا کسانی که به هر دلیلی توان پرداخت هزینههای آموزشی خود را ندارند از خدمات شما استفاده کنند.
بودجه برای تامین هزینههای دانشگاه، خرید لوازمالتحریر مدرسه، شرکت در دورههای آموزش مهارت و… میتواند از خدمات این پلتفرم باشد. نظرتان درباره این مورد از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش چیست؟
۱۰.واسطهگری آموزشی
واسطه بودن همیشه جواب میدهد! حتی زمانی که قرار است در موضوع آموزش دخالت داشته باشد.
برقراری ارتباط میان افرادی که به دنبال خدمات آموزشی هستند و کسانی که میتوانند این خدمات را ارائه دهند، میتواند یکی دیگر از ایدههای استارتاپی با موضوع آموزش باشد.
چند بار برای خودتان پیش آمده است که برای یادگیری موضوعی خاص به دنبال معلمی در نزدیکی محل زندگیتان یا به صورت آنلاین بودید اما نمیدانستید چطور باید چنین کسی را پیدا کنید؟
این خلا میتواند از طریق پلتفرمی واسطه حل شود. شما میتوانید از متقاضیان دعوت کنید تا تخصص و خدمات آموزشی خود را معرفی کنند و این اطلاعات در اپلیکیشن یا وبسایتی که شما طراحی کردهاید در معرض دید قرار بگیرند.
به این ترتیب کسانی که به دنبال معلم هستند میتوانند به سادگی و با جستجو در پلتفرمی که شما راهاندازی کردهاید، به مقصود خود برسند. در این میان هم درصدی از تراکنش میان معلم و کاربران به شما تعلق خواهد گرفت.
و در آخر
کار در حوزه آموزش به صورت بالقوه یکی از فعالیتهایی است که میتواند موفقیت در آینده را تضمین کند. ورود به این حوزه که کمکم در معرض توجه کاربران قرار میگیرد، فرصتهایی کمنظیر برای کسب درآمد ایجاد خواهد کرد.
نکته مهم برای شروع کسبوکار در زمینه آموزش این است که قبل از هر چیزی مخاطب خود و نیاز او را شناسایی و افرادی که قصد دارید با آنها همکاری داشته باشید را با دقت و وسواس بالا انتخاب کنید تا با تیمسازی موثر و همکاری پایدار، استارتاپی قدرتمند ایجاد کرده باشید.
ما در این مقاله تلاش کردیم تا ایدههایی را برای الهام گرفتن و بهانهای برای راهاندازی جلسات طوفان فکری و ایدهپردازی برای کار با شما به اشتراک بگذاریم. ممنون خواهیم شد که اگر ایدههای دیگری در سر دارید که میتواند راهگشا و الهامبخش باشد، با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.
انتهای پیام/