شناسایی ۴ طرح استارت‌آپی/ ارسال ۵۰ ایده به ۳ رویداد ایده‌شو

مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی چترا

رویداد ملی گام دوم در چهار محور و در زمینه‌های فضای مجازی، کسب و کار، اینترنت اشیا و معماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد برگزار شد.

به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از آنا، مهدی حمیدخانی در حاشیه برگزاری رویداد ملی گام دوم که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌‌آباد برگزار شد، گفت: در رویداد برگزار شده در این واحد دانشگاهی، یک رویداد استارت‌آپ ویکند و سه رویداد ایده‌شو با اهدافی مانند ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های نو پا دانشگاهی، تشویق پژوهشگران و فناوران و ترویج مأموریت جدید دانشگاه در زمینه حل مسئله و کارآفرینی برگزار شد.

رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد افزود: رویداد استارت‌آپ ویکند در زمینه فناوری‌های نوین در بازآفرینی صنایع برگزار شد که در این رویداد ابتدا در قالب یک همایش مجازی، تعداد زیادی از صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران به بحث و بررسی مجموعه‌ای از ایده‌های پیشنهادی پرداختند.

حمیدخانی ادامه داد: در نهایت ایده‌های برتر و منتخب با تشکیل کارگروه‌هایی به صورت عملیاتی برگزار شد که خروجی این استارت‌آپ چهار طرح عملیاتی شامل سامانه فضای ابری یکپارچه نمایش تصاویر پزشکی به صورت آنلاین و قابلیت اتصال و بایگانی در پرونده الکترونیک، تخت بیماربر هوشمند، سیستم‌های مدرن کنترل نوارنقاله حمل مواد و نسل جدید کامپوزیت‌های معدنی عایق صوت و حرارت بود.

وی بیان کرد: سه رویداد ایده‌شو نیز در زمینه‌های اینترنت اشیا و هوشمندسازی، کسب و کار در فضای مجازی و معماران آینده (آثار و طرح‌های دانشجویی رشته معماری) تعریف شد و در مجموع بیش از ۵۰ ایده به دبیرخانه این رویداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد ارسال شد.

رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد بیان کرد: پس از داوری اولیه ۱۱ طرح به مرحله دوم راه یافتند که دوشنبه ۲۵ بهمن مرحله نهایی رویداد برگزار شد و هیئت داوران طرح‌های سیستم هوشمند نظارت بر سلامتی و کنترل بیماران از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا، پلتفرم مدیریت کسب و کار چابک، پلتفرم حامی تو ( تقابل چالش و صنعت)، پلتفرم از ایده تا اختراع و تجاری‌سازی، امیگو یک شبکه اجتماعی بومی، نمایشگاه و موزه نجوم و مجتمع تجاری اداری اقلیم گرم و خشک را به ‌عنوان طرح‌های برگزیده در بخش‌های مختلف انتخاب و معرفی کردند.

حمیدخانی اظهار کرد: کاربردی بودن طرح، قابلیت اجرا از لحاظ فنی، قابلیت تجاری‌سازی و ارزش سرمایه‌گذاری، قابلیت کار تیمی و نوآوری از جمله پارامترهای ارزیابی داوران بود، در نهایت با همکاری انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان طرح‌های برتر برای سرمایه گذاری به بخش‌های مختلف صنعت معرفی شدند.

پایان پیام/

اگر به دنبال مطالب مفید هستید موفقیت شناسی را به شما معرفی می‌کنیم
منبع
آنا
برای مشاهده کلیک کنید.

پایگاه خبری کارآفرینی پرس

اولین و تنها رسانه برخط اختصاصی کارآفرینی در ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا