حسین وطنپرست: ۶۴۰۰ مددجوی خوزستانی از آموزشهای تخصصی و مهارتی بهرهمند شدند

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: ۶۴۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان خوزستان در ۹ ماهه امسال با شرکت در دورههای آموزشی و تخصصی، مهارتهای فنی و حرفهای را فراگرفتند.
به گزارش کارآفرینی پرس به نقل از ایسنا، حسین وطنپرست با اشاره به اینکه مددجویان میتوانند با شرکت در کارگاههای آموزشی و حرفهآموزی شغل موردنظر خود را ایجاد کنند و وارد بازار کار شوند، گفت: در نه ماهه امسال ۶۴۰۰ مددجوی تحت حمایت از دورههای مهارت افزایی و حرفهآموزی بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی با همکاری سازمان فنی و حرفهای و جهاد دانشگاهی انجام میشود، افزود: مددجویان در زمینه پایدارسازی و توسعه آموزشهای مقدماتی و مهارتی را دیدهاند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان هدف از ارائه دورههای آموزشی را حرفهآموزی و ارتقای سطح مهارتی مددجویان برای رسیدن به توانمندی و خودکفایی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۷۰ درصد حجم تعهد عملکرد عملیاتی شده و کلاسهای آموزشی و مهارتآموزی با چشمانداز مشاغل نوین و دانش بنیان و فناورانه برگزار میشود.
وطنپرست با اشاره به اینکه استفاده از امکانات و ظرفیتهای استان خوزستان با هدف رونق و ارتقای اقتصادی به ویژه در مناطق محروم در دستور کار قرار دارد، افزود: در این راستا مناطق محروم از آموزشهای مهارتی، فنی و پایدارسازی برخوردار شدهاند.
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار و بانوان تحت حمایت در کارگاههای آموزشی فنی و حرفهای حضور یافتهاند، گفت: ارائه آموزشهای لازم در زمینههای مهارتی و فنی و حرفهای از مهمترین اقدامات کمیته امداد برای زنان سرپرست خانوار است تا بتوانند به استقلال اقتصادی دست یابند.
وی با بیان اینکه کارگاههای آموزشی با توجه به نوع استعداد و علاقه مددجویان در زمینههای مهارتآموزی، پایدارسازی و توسعه، کارآفرینی و حرفهآموزی برگزار شده است، افزود: خدمات کشاورزی پهپادی، فیروزهکوبی، کپوبافی، دستگاههای بازیافت پسماند، گلدوزی، خیاطی، رایانه، دامپروری، کشاورزی، پیرایشگری و آرایشگری، قالیبافی و فرشبافی از جمله دورههای آموزشی برگزارشده برای مددجویان تحت حمایت است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان خوزستان گفت: مددجویانی که موفق به اخذ مهارت در یک حرفه شوند، تسهیلات اشتغالزایی قرضالحسنه با کارمزد ۴ درصد دریافت میکنند و تا پایدار شدن حرفه و رسیدن به خودکفایی تحت نظارت کارشناسان پایدارسازی مشاغل قرار میگیرند.
پایان پیام/